OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AŞURE İKRAMI

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AŞURE İKRAMI

Muharrem ayı dolayısıyla, Osmaneli Belediye Başkanlığı, 06 Ekim Cuma günü saat 14.00’de belediye binası önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.Osmaneli...

A+A-

Muharrem ayı dolayısıyla, Osmaneli Belediye Başkanlığı, 06 Ekim Cuma günü saat 14.00’de belediye binası önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AŞURE İKRAMI

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Ak Parti Osmaneli ilçe başkanı Mefharet Göbekçi, Osmaneli protokolü ve vatandaşların katıldığı aşure ikramı dolayısıyla Başkan Yardımcısı Hayati Kaba yaptığı açıklamada,OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AŞURE İKRAMI 2

“Millet olarak en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz. Hicri Yılbaşımızın ve Muharrem ayımızın tüm Müslümanlar için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bildiğiniz gibi Aşurenin içine birçok değişik yiyecek katılıyor. Bu yiyecekleri tek tek yediğimizde hepsinin ayrı bir tadı var. Fakat bu yiyecekler Aşure kazanında bir araya geldiğinde tek bir tat olarak ağzımızda yer alıyor.

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AŞURE İKRAMI 3

Bizlerde millet olarak aşurenin tek tadı gibi, tek yumruk olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile bezenerek yaşamalı, bu güzel vatanımızı cennet haline getirmeliyiz. Bugün burada ikram ettiğimiz Aşurenin öncelikle Osmaneli’mizin, Bilecik’imizin ve ülkemizin birlik beraberliğine vesile olmasını yüce Allah’tan diliyor, katılımlarından dolayı bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.  Aşure ikramı yapılan dualar ile sona erdi. 

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AŞURE İKRAMI 4

Bu haber toplam 1957 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.