OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN “GEÇMİŞİNİ BİLMEYENİN GELECEĞİ OLAMAZ”

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN “GEÇMİŞİNİ BİLMEYENİN GELECEĞİ OLAMAZ”

Osmaneli belediyesi, her bayram ve dini günlerin arifelerinde olduğu gibi, bu Kurban Bayramı arifesinde de, mezarlık ziyaretine devam ediyor. Osmaneli Belediye...

A+A-

Osmaneli belediyesi, her bayram ve dini günlerin arifelerinde olduğu gibi, bu Kurban Bayramı arifesinde de, mezarlık ziyaretine devam ediyor. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Bayramların gelecek nesillerimize aktarılmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Milli ve Dini bayramlarımız geçmişimizi yâd ettiğimiz günlerimizdir. Bizlerin yetişmesinde öneli paylara sahip olan, Rahmeti Rahmana kavuşmuş dedelerimizi, ninelerimizi, anne ve babalarımızı ve diğer yakınlarımızı kabirlerinin başlarında andığımız günlerdir. Osmaneli Belediyesi olarak, her bayram ve dini günlerimizde olduğu gibi, bu yıl ki kurban bayramı arifesinde de hemşerilerimizi mezarlıklara ücretsiz olarak taşıyacağız. Arife günü olan Pazar günü ikindi namazından sonra, bütün camilerimizden vatandaşlarımızı Belediye otobüsleri ile mezarlığa ücretsiz olarak götüreceğiz. Mezarlıkta görevli imamlarımızın okuyacağı Kur’an-ı Kerim ile, bayram öncesinde geçmişlerimizi yâd edeceğiz.  Allah başta Şehitlerimiz olmak üzere, ahrete intikal etmiş bütün geçmişlerimize Rahmet eylesin. Mekanları Cennet olsun” dedi.

 


Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.