OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN  “BÖLGE TOPLANTISI ÇOK VERİMLİ GEÇTİ”

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN “BÖLGE TOPLANTISI ÇOK VERİMLİ GEÇTİ”

Ak Parti Genel Merkezinin Balıkesir ilinde düzenlediği Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de katıldı.

A+A-

Betül Aslan

Ak Parti Genel Merkezinin Balıkesir ilinde düzenlediği Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de katıldı. Başkan Şahin toplantı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Milletvekilimiz ve yerel yönetimler başkan yardımcımız Selim Yağcı, İl Başkanımız Serkan Yıldırım, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis Başkanımız, İl yerel yönetim temsilcilerimizle birlikte katıldığımız, AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı için Balıkesir'de üç gün süren programda, karşılıklı tecrübe paylaşımı, öneriler, Projeler değerlendirildi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı" Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapıldı. Belediyeler arası tecrübe paylaşımı, belediyelerin merkezi hükümetten beklentileri, genel merkezin belediyelerden beklentilerinin istişare edildiği toplantıda Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Uşak ve Yalova olmak üzere 21 ilden, 201 belediye başkanı, 21 il başkanı, 21 il yerel yönetimler başkanı, 21 il kadın kolları yerel yönetimler başkanı, 21 il gençlik kolları yerel yönetimler başkanı, 7 büyükşehir meclis başkan vekili, 7 il genel meclis başkanı ve 7 bakan yardımcısı yer aldı.

Belediye başkanlarının bilgi paylaşımı, örnek Projeler, tecrübe paylaşımı vb konuların yanı sıra, her bakanlıktan taleplerimizi tekrar bakan yardımcılarına iletme fırsatı bulduk. İnşallah bu toplantı ve bakanlarla görüşmelerimiz Osmaneli ilçemiz projelerine hız kazandıracak. Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki ve tüm ekibine, Bakan Yardımcılarımıza ve ev sahibi Balıkesir Büyükşehir belediye başkanı ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2815 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.