OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN’DEN MUHABİRLERİMİZE TEBRİK ZİYARETİ

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN’DEN MUHABİRLERİMİZE TEBRİK ZİYARETİ

Osmaneli Haber Gazetemizin muhabirleri Tuğba Tırpan ve Ramazan Düz’ün Basın Kartı sahibi olmaları nedeniyle Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Gazetemize...

A+A-

Osmaneli Haber Gazetemizin muhabirleri Tuğba Tırpan ve Ramazan Düz’ün Basın Kartı sahibi olmaları nedeniyle Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Gazetemize gelerek muhabirlerimizi tebrik etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Muhabirlerimizin Basın Kartı sahibi olmaları nedeniyle, “Osmaneli Haber Gazetesi ilçemizde yayın hayatına başlayalı 1 yıl oldu. İlçemizde günlük bir gazetenin yayın hayatında olması Osmaneli için çok önemli bir olgudur. Gazetenin muhabirlerinin Basın Kartı sahibi olmaları, Osmaneli Haber Gazetesinin işini ne kadar ciddiye aldığının bir göstergesidir. Ben değerli iki kardeşime, Basın Kartı sahibi olmalarından dolayı tebriklerimi iletiyorum. Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal’a da Osmaneli’de günlük bir gazeteyi yayın hayatına sokmasından ve gazeteciliği benimsemiş böyle genç kardeşlerimizi çalıştırmasından dolayı teşekkür ediyorum. Basın Kartlarınız hayırlı olsun” dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, muhabirlerimize Osmaneli Belediyesinin en son bastırdığı “Gelişim Sürecinde Osmaneli” kitabını hediye etti. 

Bu haber toplam 1667 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.