OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN  “SAKIN HA SAKIN HA SİZİ DOSTLARINIZDA, İŞBİRLİKÇİLERİNİZDE KURTARAMAZ”

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN “SAKIN HA SAKIN HA SİZİ DOSTLARINIZDA, İŞBİRLİKÇİLERİNİZDE KURTARAMAZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 18 Ekim itibariyle Bürokrasiye yer alanları uyarması ile başlayan tartışma Osmaneli’ye kadar uzandı.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 18 Ekim itibariyle Bürokrasiye yer alanları uyarması ile başlayan tartışma Osmaneli’ye kadar uzandı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Kılıçdaroğlu’nun açıklamasından sonra yazılı bir açıklama yaptı. Sert sözlerle muhalefet partilerine yüklenen Belediye Başkanı Şahin, yapmış olduğu açıklamada;

“Doğu Akdeniz’de ve Ege’de Fransa ve ABD İle Yunanistan’ın Türkiye’ye karşı anlaştığı günlerde... Suriye ve Irak’ta teröre karşı savaşının yoğunlaştığı dönemde... İran’ın Azerbaycan sınırına asker yığdığı zamanda... Kısaca dışarıdan Türkiye’ye tehditlerin ve saldırıların arttığı günlerde, Kılıçdaroğlu’nun 15.Temmuz öncesinde Akşener’in yaptığı gibi 18.Ekimi işaret ederek memurları tehdit etmesi rastlantı değildir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi;” Biz Kurtuluş Savaşında işgalcilere karşı savaş yaparken en çok içimizdeki hainlerden çektik. Gücümüz yok savaşmayalım, işgalci ülkelerden birinin egemenliğine girelim diyenlerle mücadele ettik”.Unutmayalım,”İç Bedbahtlar(içimizdeki hainler) olmasa, dış bedbahtlar (dışarıdaki hainler) hiç bir şey yapamaz” Atatürk’ün bu sözlerinin günümüzde de ne kadar geçerli olduğunu görüyoruz.

Unutmayalım seçimle gelen Hükümetimizi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan tehditlere Türk Halkının vereceği cevap çok daha sert olacaktır. Halkın iradesiyle iktidara gelemeyeceklerini anlayanların, dış güçlerin destekleri ve içimizdeki teröre destek veren partili hain dostlarıyla birlikte darbe planlaması, demokrasi dışı yöntemlere heveslenmesinin bedeli çok ağır olacaktır.

15.Temmuzda darbeyi evde izleyen Kılıçdaroğlu'nun yeni darbelerden, ABD’den, teröre destek veren partilerden ve örgütlerden medet umması planlı bir davranıştır.

Unutmayalım FETÖ aklıyla, ABD talimatıyla, AB ülkelerinin planları İle yola çıkanlara Türk Halkı gereken dersi verecektir. Güçlenen Türkiye’nin ve seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne geçmeye çalışanları, emperyalist dış güçlerinin işbirlikçilerini ezer geçeriz. Sakın ha, sakın ha gaza gelmeyin” dedi.

Bu haber toplam 3737 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum