Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin "Merkezdeki Parkı Yeniliyoruz"

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin "Merkezdeki Parkı Yeniliyoruz"

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli merkezinde bulunan ve vatandaşların özellikle yaz aylarında vakit geçirdiği parkı yeniden restore ederek daha kullanışlı hale getireceklerini söyledi.

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli merkezinde bulunan ve vatandaşların özellikle yaz aylarında vakit geçirdiği parkı yeniden restore ederek daha kullanışlı hale getireceklerini söyledi. Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; “Pazaryeri yanında yer alan ve eski Belediye Başkanlarımızdan Bahattin Bulut döneminde yapılan park ve işletmeyi yeniden bakıma alıp, çevresinde tarihi iş hanı ilave ederek yeniden düzenliyoruz. Bugüne kadar halkımızın yararlandığı ilk parklarımızdan olan alanı, gelişen koşullara uygun yeniliyoruz. Bahattin Bulut Başkanımıza bu güzel hizmetleri için tekrar teşekkür ediyoruz.

Günümüz şartlarında özellikle 1-10 yaş grubuna uygun yağmur ve kış koşullarından etkilenmeyen eğitici bir çocuk Parkı aileleri çok mutlu edecek. Son dönemde adeta kahvehane görünümünde olan çay bahçesinide Tarihi Osmanlı standartında estetik ve bayanlarında gireceği mekân haline getireceğiz. Park çevresinde atıl olan ve çevre kirliliği yaratan bandı kültürümüze, tarihimize yakışır bir işhanı konumuna getiriyoruz. Çocuk Parkı alanımızı büyüterek çok daha oyun gurupları İle donatırken özellikle kadın girişimciler için güzel işyerlerinide halkımızın hizmetine sunuyoruz.

merkezdeki-parki-yeniliyoruz1.jpg

Yeni belediye binası inşaatına başlamadan önce tamamlayacağımız işyerlerinin bir kısmına mevcut işhanı altındaki dükkânları da taşıyacağız. Yeni belediye binası inşaatımızda bu yıl başlayacak.

1.500 m2 park ve pazaryerine bakan tek katlı her biri 42 m2 olan 8 adet işyeri, TOKİ tarafına bakan iki katlı her biri 120 m2 büyüklüğünde 4 adet işyeri, Tayyare tarafına bakan iki katlı her biri 120 m2 büyüklüğünde 4 adet işyeri ihale yoluyla ihaleye çıkacak. Yarından itibaren proje hakkında bilgi almak isteyen ve ön talepte bulunmak isteyenler Belediyemiz Mali İşler Müdürü Yasin Akdağ’a başvurabilirler.

İşhanımızdaki işyerleri 5 veya 10 yıllık olarak kiraya verilecektir. İşyerlerine yoğun talep var. Osmaneli merkezimizde oluşturulan Çarşı’nın çok önemli kısmını oluşturan işyerleri için talepte bulunacakların acele etmeleri yararlarına olacaktır. Projemiz 2021 yılı içinde tamamlanacaktı”dedi

Bu haber toplam 9144 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.