ÖRNEK ALINAN PROJELER

ÖRNEK ALINAN PROJELER

Osmaneli Belediyesinin Üniversiteler, BEBKA, İŞKUR gibi kurum ve kuruluşlarla yapmış olduğu projeler, çevre belediyeler için örnek alınan projeler haline...

A+A-

Osmaneli Belediyesinin Üniversiteler, BEBKA, İŞKUR gibi kurum ve kuruluşlarla yapmış olduğu projeler, çevre belediyeler için örnek alınan projeler haline geldi.

Osmaneli Belediyesi’nin BEBKA, İŞKUR, KOSGEB ve yirmiye yakın üniversite ile işbirliği halinde kurup işlettiği sürekli eğitim merkezinin eğitimlerini incelemek üzere, Bilecik Belediyesi Strateji Müdürü Hülya Çalışkan, Bilecik İşkur Müdürü Ayhan Tozan ile birlikte ziyaret ettiler.

img_8252.jpg

Bilecik Belediyesi tarafından da kurulması düşünülen Sürekli Eğitim Merkezi konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde incelemelerde bulunan Strateji Müdürü Hülya Çalışkan, “Osmaneli Belediyesinin yapmış olduğu çalışma hakikaten örnek alınacak bir proje. Bilecik Belediyesi olarak bizlerde böyle bir proje üzerinde çalışıyoruz” dedi. Kursiyerlerin çalışmalarını yerinde inceleyen Strateji Müdürü Hülya Çalışkan, Sürekli Eğitim Merkezinin kurulması ve çalışması hakkında Osmaneli Belediyesi yetkililerinden bilgi aldı.

img_8257.jpg

Osmaneli Belediyesinin BEBKA aracılığıyla yapmış olduğu projeleri yerinde incelemek üzere Osmaneli Belediyesini ziyaret eden Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’da ziyaretinde Osmaneli Belediyesinin yapmış olduğu projeleri yerinde inceleyerek, “Osmaneli Belediyesi BEBKA işbirliği içerisinde çok güzel projelere imza atmış. Bizde Marmara kalkınma ajansı olarak bizlere bağlı illerin belediyelerine Osmaneli Belediyesinin çalışmalarını örnek göstermek için yerinde incelemeler yaptık. Osmaneli Belediyesi BEBKA kalkınma ajansı işbirliğinde çok güzel projeler ve hizmetler ortaya çıkmış. Diğer belediyelerinde bu projeleri örnek alarak çalışmaları konusunda kendilerine tavsiyelerde bulunacağız” dedi. Ziyaretçileri ağırlayan Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üç yıldan bu yana Osmaneli’de örnek projelere imza attık. Bölgemizde örnek belediye olarak gösterilmemizden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Başkanımız Münür Şahin’in üniversiteler ve kalkınma ajansı işbirliği sayesindeki çalışmaları neticesinde, hem Osmaneli’ye kalıcı hizmetler verdik, hem de örnek bir belediye olduk. Bu çalışmalarımıza bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğiz. Sürekli Eğitim Merkezimizde çeşitli iş kollarında yüzlerce hemşehrimizi iş sahibi yaptık. Sürekli Eğitim Merkezimiz şu anda üretmiş olduğu ürünleri satacak konuma geldi. Çevremizdeki diğer belediyelere de bu konuda her türlü desteği ve yardımı yapabiliriz” dedi.  

Bu haber toplam 2458 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.