ÖLDÜRDÜĞÜ ŞAHSIN CENAZESİNE KATILDI

ÖLDÜRDÜĞÜ ŞAHSIN CENAZESİNE KATILDI

Bilecik’te, 6 gün önce girdiği evde sert bir cisimle yaşlı çiftten 73 yaşındaki Ömer Arı’yı öldüren ve 70 yaşındaki eşi Ayşe Arı’yı da yaraladığı...

A+A-

Bilecik’te, 6 gün önce girdiği evde sert bir cisimle yaşlı çiftten 73 yaşındaki Ömer Arı’yı öldüren ve 70 yaşındaki eşi Ayşe Arı’yı da yaraladığı iddiası ile yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bilecik merkeze bağlı Gülümbe köyü Yunuslar Mahallesindeki olayın ardından tahkikat başlatan jandarma ekipleri, zanlı Ersin A.'yı dün sabah gözaltına almış, ev ve iş yerlerinde arama yapılmıştı. Bu esnada zanlı Ersin A.’nın soğukkanlı olması ve arkadaşlarına sarılması gözlerden kaçmamıştı. Merkez Jandarma Komutanlığındaki sorgulamasında suçunu itiraf eden ve yoğun güvenlik önlemleri altında Bilecik Adliyesine getirilen zanlı, savcılık sorgulamasının ardından tutuklama talebiyle mahkeme sevk etti. Ersin A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Cezaevine gönderildi.
1 Mart gecesi köylüsü 73 yaşındaki Ömer Arı’yı öldüren Ersin A. olay gecesinin Arı’nın evinini önünde olduğu ve jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmaları incelediği görüldü.
Öldürdüğü şahsın cenazesine katıldı
Ömer Arı’nın cenazesi 2 Mart günü ikindi namazına müteakip Gülümbe Köyü Yunuslar Mahalle Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Ersin A. öldürdüğü şahsın cenazesine de katıldığı ortaya çıktı. Ev ve iş yerindeki aramalarda soğukkanlı davranışları dikkat çekti.
Ersin A.’nin dün sabah Merkez Jandarma Komutanlığı ekiplerince evde ve iş yerinde yapılan aramalarda soğukkanlı davranması ve iş yerindeki aramadan çıkarken arkadaşlarıyla sarılması gözlerden kaçmadı.
Ailesi perişan oldu
Merkez Jandarma Komutanlığı tarafından Ersin A. ile birlikte kardeşi E.A ve babası M.A.’da gözaltına alındı. Abisinin ve oğlunun katil olduğunu ikili yıkıldı. Bir sıra rahatsızlaşan kardeşi için Merkez Jandarma Komutanlığı ambulans çağrıldı. Öte yandan 70 yaşındaki Ayşe Arı'nın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 

 

Bu haber toplam 4350 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.