ÖĞRETMENLERİNDEN ÖĞRENCİLERİNE AŞURE

ÖĞRETMENLERİNDEN ÖĞRENCİLERİNE AŞURE

Osmaneli Osman Gazi İlkokulu öğretmenlerinden öğrencilerine Aşure ikramı.Osmaneli Osman Gazi İlkokulu okul idaresi ve öğretmenleri kendi pişirdikleri...

A+A-

Osmaneli Osman Gazi İlkokulu öğretmenlerinden öğrencilerine Aşure ikramı.

Osmaneli Osman Gazi İlkokulu okul idaresi ve öğretmenleri kendi pişirdikleri Aşureleri öğrencilerine elleriyle ikram ettiler. Muharrem ayı münasebetiyle okul idaresi ve öğretmenler, evlerinde pişirdikleri aşureleri okula getirerek sınıflarda öğrencilere ikram ettiler.

9db3b676-80db-43d4-ad6b-3cff3631da99.jpg

Aşure gününde Osmaneli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci’de öğretmen ve öğrencileri yalnız bırakmadı. Osman Gazi İlkokulu müdürü Şenol Altıntaş, “Öğretmenlerimizden böyle güzel bir talep geldi.

cbc5a99e-a1f4-407f-b2a6-68c37cd97d16.jpg

Öğretmenler ve okul idaresi olarak tamamen kendi katkılarımız ile Aşure pişirerek öğrencilerimize dağıttık. Öğrencilerimizin Muharrem ayını ve Aşureyi bilmeleri ve öğrenmeleri açısından da güzel bir etkinlik oldu” dedi. Osmaneli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci’de, Osman Gazi İlkokulu Müdürümüze ve öğretmenlerimize mübarek Muharrem ayının özelliklerini içinde barındıran Aşure günü tertip etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah Kabul etsin” dedi.

c4a87944-cbc6-4e53-a134-c304d66241c4.jpg

 

Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.