ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

Dershanelerin özel temel liselere dönüşmesi ile birlikte sınavlara hazırlık amaçlı olarak açılan destekleme ve yetiştirme kursları okullar   önemli...

A+A-

Dershanelerin özel temel liselere dönüşmesi ile birlikte sınavlara hazırlık amaçlı olarak açılan destekleme ve yetiştirme kursları okullar   önemli bir hal kazandı.  Temmuz ayında okullarda açılan destekleme ve yetiştirme kursları, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.
 2016-2017 Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında görev alan öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci , Şube Müdürü Aygül Akkaya ve Özkan Can tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, "Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile vatandaşı büyük bir maddi külfetten kurtarıldı. Eğitime ve öğrencilere önem vermek zorundayız. 2016-2017 Eğitim öğretim yılında daha üstün başarıyla yolumuza devam etmeliyiz. Öğretmenlerimize ve bu doğrulta da destek veren idarecilerimize  göstermiş olduğu başarıdan dolayı teşekkür ediyoruz." diye belirtti. 
 İlçemizde başarıyı artırmak için 2016-2017 1. dönem TEOG Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında görev yapacak öğretmenler ile de  toplantı yapıldı. Başarıyı arttırmak için Proje oluşturulacağını, bu proje doğrultusunda öğrencilerle ve velilerle daha iyi iletişim halinde olunacağını bunun da öğrencileri başarıya götürüleceği üstünde duruldu.


Bu haber toplam 1747 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.