ÖĞRENCİLERİN BAŞLATTIĞI KAMPANYAYA  BÜYÜK DESTEK VAR

ÖĞRENCİLERİN BAŞLATTIĞI KAMPANYAYA BÜYÜK DESTEK VAR

Osmaneli Atatürk Ortaokulu 6-C sınıfı öğrencilerinden Elif Bilge Çakıcı, Irmak Demirpehlivan ve Rabia Şahin'in başlatmış oldukları sokak hayvanlarına...

A+A-

Osmaneli Atatürk Ortaokulu 6-C sınıfı öğrencilerinden Elif Bilge Çakıcı, Irmak Demirpehlivan ve Rabia Şahin'in başlatmış oldukları sokak hayvanlarına yardım kampanyası, hem vatandaştan, hem de Osmaneli Protokolünden büyük ilgi gördü.

ldxr9397.jpg

Atatürk Ortaokulu 6-C sınıfı öğrencileri, Osmaneli Belediye Başkanına dilekçe vererek, kampanya için Kapalı Pazaryerinden yer istemişlerdi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in talimatıyla kendilerine ayrılan yerde, evlerinden getirdikleri pasta, çörek, kurabiye gibi yiyecek maddelerini ve oyuncakları ile eski kitaplarını kendilerine ayrılan yerde satan öğrencilere, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Yunus Emre Demirpehlivan ziyaret ederek kampanyalarına destek oldular.

ogrencilerin-baslattigi-kampanyaya--buyuk-destek-var-(1).jpg

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, öğrencilerin başlatmış olduğu kampanya ile ilgili olarak, "Öğrencilerimiz büyüklere örnek olacak bir kampanya başlatmışlar. Öncelikle kendilerini tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Bizlerle birlikte yaşamak mecburiyetinde olan sokak hayvanlarına yardım etmek, onlara bir dilim ekmek, bir çanak su uzatmak aslında hepimizin görevi. Bu görevi biz büyüklere hatırlatan öğrenciler çok hayırlı bir kampanyaya imza atmış oldular. Beizlerde kendilerine bu konuda her türlü desteği vereceğiz. Sokak hayvanları aç ve susuz gezmesinler" dedi

ogrencilerin-baslattigi-kampanyaya--buyuk-destek-var-(3).jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'de kampanya ile ilgili olarak, "Çok güzel ve örnek alınacak bir kampanya. Öğrenci kızlarımızı tebrik ediyorum. Osmaneli Belediyesi olarak çok yakın bir zamanda hayata geçireceğimiz hayvan barınağımızda, sokak hayvanalarının bakımlarını üstleneceğiz. Fakat öğrenci kızlarımızın başlatmış oldukları kampanya herkese örnek olmalıdır. Sokak hayvanları da birer canlıdır. Her canlıya olduğu gibi onlara da bakmak biz insanların görevidir. Çocuklarımızın atmış olduğu bu adımı sonuna kadar destekliyor ve kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. İlçe Jandarma Komutanı Yunus Emre Demirpehlivan'da kampanya yapan öğrencileri tebrik ederek, kampanyanın başarılı olması için herkesi destek olmaya çağırdı.

ogrencilerin-baslattigi-kampanyaya--buyuk-destek-var-(5).jpg

Bu haber toplam 4074 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.