ÖĞRENCİLERE FUTBOL TOPU

ÖĞRENCİLERE FUTBOL TOPU

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Osmaneli’de ki bütün okullarda öğrencilere futbol topu dağıttı. Osmaneli Belediyesi tarafından öğrencilere...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Osmaneli’de ki bütün okullarda öğrencilere futbol topu dağıttı. 
Osmaneli Belediyesi tarafından öğrencilere temin edilen futbol topları, Belediye başkanı Münür Şahin, Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci’nin de katıldığı törende öğrencilere dağıtıldı.

ogrencilere-futbol-topu-(1).jpg

Belediye tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere Bin (1000) adet futbol topu temin edildi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Balaban İlkokulunda öğrencilere futbol toplarını dağıttıktan sonra yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimiz bizlerin evlatları ve geleceğimiz. Onlar bizlerin her şeyi. Onların en iyi şekilde yetişmeleri için bizler elimizden gelen her türlü imkânı seferber ediyoruz. Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte çocuklarımız daha çok dışarıda olacaklar, daha çok koşup oynayacaklar. Onların şimdiden spora yatkınlık duymaları için bu topları onlara dağıtıyoruz. Güle güle oynasınlar” dedi.

ogrencilere-futbol-topu-(2).jpg

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci’de, “Sayın Başkanımıza öğrencilerimizi sevindirdiği için çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız her zaman biz Milli Eğitim camiasının ve öğrencilerimizin yanındadır. Ne zaman başımız sıkışsa ona koşuyoruz, o da elinden gelen her türlü yardımı okullarımıza ve öğrencilerimize yapıyor” dedi. 

ogrencilere-futbol-topu-(5).jpg

Bu haber toplam 1728 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.