ÖĞRENCİLERDEN UZAY GÖZLEMİ

ÖĞRENCİLERDEN UZAY GÖZLEMİ

Bilecik'in Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu ile Osmaneli ilçesindeki Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu iş birliğinde uzay gözlemi yapıldı. Osmaneli...

A+A-

Bilecik'in Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu ile Osmaneli ilçesindeki Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu iş birliğinde uzay gözlemi yapıldı. 
Osmaneli Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen "Uzaklar Artık Uzak Değil" etkinliğine, 100'e yakın öğrenci ve velileri katıldı. Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sabri Turhan'ın etkinlikle ilgili yaptığı konuşmanın ardından Fen Bilimleri Öğretmeni Yusuf İçen konferans salonunu dolduran öğrenci ve velilere uzay ile ilgili video sunumları yaptı. Daha sonra okul bahçesinde dolunay gözlemi yapan öğrenciler ayı yakından inceleme fırsatı buldular. 
Osman Er İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Duran Boran, öğrencilerin bilime olan merakının artması için böyle bir etkinliği gerçekleştirdiklerini söyleyerek, Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sabri Turan ve Fen Bilimleri Öğretmeni Yusuf İçen ile gözlem ekibine katkılarına teşekkür etti.


Bu haber toplam 1991 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.