OFDOST YEDİGÖLLERDE

OFDOST YEDİGÖLLERDE

İlçemizin doğa yürüyüş ve fotoğraf gurubu Ofdost Kasım ayının en güzel yaşandığı yerlerden biri olan Bolu Yedigöllere geçtiğimiz Pazar günü...

A+A-

İlçemizin doğa yürüyüş ve fotoğraf gurubu Ofdost Kasım ayının en güzel yaşandığı yerlerden biri olan Bolu Yedigöllere geçtiğimiz Pazar günü gezi düzenledi.
Toplam 54 katılımcının olduğu gezi çok neşeli ve güzel geçti.
Yedigöllerin doğal güzelliklerini bol bol fotoğraflayan katılımcılar sadece yedigöllerin çok kalabalık olmasından biraz şikâyetçi oldular. Hafta sonu yaklaşık on bin kişinin ziyaret ettiği Yedigöller milli parkında kalabalık nedeniyle trafikte aksaklıklar yaşandığını söyleyen gurup başkanı Aydın Yıldız Yedigöller milli parkında çok güzel zaman geçirdiklerini ve bol bol fotoğraf çektiklerini söyledi.

ofdost-yedigollerde-2.jpg
Önümüzdeki hafta 10 Kasım dolayısıyla Bozüyük Atatürk köşküne Atayı Anma yürüyüşü düzenleyeceklerini söyleyen Yıldız yürüyüşseverleri yürüyüşümüze beklerini ifade ederek; “Allah’ın biz İnsanlara bahşettiği doğayı tanımak, korumak ve kollamak için doğa ile baş başa olmak gerekir. Hafta içi iş yoğunluğu ve stresini hafta sonları yapmış olduğumuz doğa gezileri ile atmış oluyoruz. Doğa sayesinde yeni bir haftaya yenilenerek giriyoruz. Zaman zaman yürüyüşlerimizi adlandırarak daha anlamlı kılmaya çalışıyoruz. Önümüzde hafta yani 11 Kasım 2018 Pazar günü Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma yürüyüşü düzenleyeceğiz. Bu yürüyüşümüz Bozüyük Muratdere köyü sınırları içerisinde yer alan Atatürk Köşküne yapılacaktır. OFDOST Gurubumuzla birlikte Atamızı bir gece kalmış olduğu köskünde yad edeceğiz” dedi. 

ofdost-yedigollerde-3.jpgofdost-yedigollerde-4.jpgofdost-yedigollerde-5.jpg

 

Bu haber toplam 1784 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum