ODALARDAN ÜYELERİNE İNDİRİMLİ HİZMET

ODALARDAN ÜYELERİNE İNDİRİMLİ HİZMET

Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler odası, Bilecik’te bulunan Mor Mavi Eğitim Kurumları ile “Eğitim İşbirliği...

A+A-

Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler odası, Bilecik’te bulunan Mor Mavi Eğitim Kurumları ile “Eğitim İşbirliği Protokolü” imzaladı.
Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler odasına kayıtlı bulunan üyeler, odalardan tescil belgelerini alarak, çocuklarını Bilecik’te bulunan Mor Mavi Eğitim Kurumlarına %25 indirimli kayıt ettirebilecekler. Okul çağında çocukları bulunan esnaf ve şoförler, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversiteye hazırlık olmak üzere, çocuklarına özel ders aldırmak ve kurslara göndermek isterlerse, odaların yapmış olduğu Eğitim İşbirliği Protokolünden yararlanarak, çocuklarının kayırlarını %25 indirimli olarak yaptırabileceklerdir. Konu ile ilgili olarak ortak görüş beyan eden Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız ve Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Çeşmeci, “Bizler odalarımıza kayıtlı bulunan üyelerimizin her türlü haklarını korumak ve onlara her konuda yardımcı olmak için seçilmiş bulunuyoruz. Bilecik’te bulunan Mor Mavi Eğitim Kurumları ile de odalarımıza kayıtlı üyelerimizin çocuklarının geleceğe daha iyi hazırlanabilmeleri, daha iyi eğitim alabilmeleri için bir protokol imzaladık. Üyelerimiz çocuklarını bu kuruma göndermek isterlerse, odalarımıza kayıtlı olduklarına dair belgeleri Mor Mavi Eğitim kurumuna ibraz ederek, ödeyecekleri ücretlerinden %25 daha az ücret ödeyeceklerdir. Üyelerimize sunmuş olduğumuz bu hizmetten dolayı bizler memnuniyet duyuyoruz. Odalarımız ile işbirliği protokolü imzalayan Mor Mavi Eğitim Kurumlarının yetkililerine de bizlere sundukları bu imkândan dolayı teşekkür ediyoruz” dediler. 

 


Bu haber toplam 1586 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.