ODA BAŞKANLARINDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

ODA BAŞKANLARINDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Bilecik SMMMO Başkanı Süleyman Kıral’ın annesinin vefatı nedeniyle Osmaneli’ye taziye için gelen SMMMO başkanları, Osmaneli Belediye Başkanı Münür...

A+A-

Bilecik SMMMO Başkanı Süleyman Kıral’ın annesinin vefatı nedeniyle Osmaneli’ye taziye için gelen SMMMO başkanları, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret ettiler.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in aynı zamanda YMM olması nedeniyle meslektaşlarını ziyaret eden Konya SMMMO başkanı Seyit Faruk Özselek ve oda yöneticileri Ramazan Bayram, Süleyman Ercin, Bilecik SMMMO başkanı Süleyman Kıral, Kırşehir SMMMO başkanı Özgür Albayrak, Yozgat SMMMO başkanı Hacı Ahmet Bulut, Kırıkkale SMMMO başkanı Ferman Aydemir, misafirperverliğinden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür ettiler. Bilecik SMMMO başkanı Süleyman Kıral’a taziyelerini sunan oda başkan ve yöneticileri, daha sonra Belediye binasına geçerek Başkanı Şahin’e ziyarette bulundular.  Başkan Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bilindiği gibi mesleğimiz Yeminli Mali Müşavir. Çeşitli illerin oda başkanları, geçtiğimiz hafta içerisinde Süleyman Kıral Başkanımızın annesinin vefatı nedeniyle Osmaneli’ye geldiler. Meslektaşlarımız büyük bir nezaket göstererek bizleri de ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanlığı Makamından sonra, Başkan Şahin ve heyet İçmeler tesislerini gezdiler. 

oda-baskanlarindan-baskan-sahin’e-ziyaret.jpg

 

Bu haber toplam 1326 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.