OBSEM SÜREKLİ ÇALIŞIYOR

OBSEM SÜREKLİ ÇALIŞIYOR

2014 yılının Eylül ayında Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından desteklenen projeyle kurulan Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi...

A+A-

2014 yılının Eylül ayında Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından desteklenen projeyle kurulan Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi (OBSEM) kurulduğu günden bu yana yaklaşık 5000 kişiye sosyal, kültürel, mesleki ve sportif alanlarda eğitimler verdi ve eğitim faaliyetleri artarak da devam ediyor. Bölgemizde bir ilk olan Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilmektedir. Sürekli Eğitim Merkezimizde kursiyelerimize  eğitimleri Bilecik Şeyh Edebali Ünive.site Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İsa İpçioğlu tarafından verilmektedir.  


Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinin yeni yılda da düzenleyeceği eğitimlere ilgi oldukça fazla. Kurulduğu günden bu yana yaklaşık 5000 kişiye eğitim veren Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin yeni yıldaki eğitim programları belirlendi. KOSGEB işbirliği ile yapılan Girişimcilik eğitimleri yoğun taleplerle devam ediyor. Yeni yılda ayda iki defa olmak üzere Sürekli Eğitim Merkezinde yeni girişimci adayları için tam 24 adet Girişimcilik kursu açılacak.
KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile birlikte Osmaneli’ne ülke genelinden farklı farklı illerden gelen katılımcılar; Osmaneli’yi gezme fırsatı da bulup ilçe hakkındaki memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Katılımcılardan bir kısmı ise eğitimi tamamlayıp Osmaneli’de işyeri açarak ticari faaliyete başlıyorlar.
Girişimcilik kurslarının yanı sıra ev hanımlarına yönelik hobi kursları da oldukça fazla ilgi gördü. Bugüne kadar açılan sabundan meyveler, sanatsal mozaik, ahşap yakma gibi çok sayıda kursa birçok ev hanımı vatandaşımız katıldı. Yeni yılda ise Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde Ebru Sanatı, Mis Sabundan Hediyelik Eşyalar ve Ahşap Yakma kursları açılacak. Öte yandan uzun süredir aralıksız devam etmekte olan ve Osmanelili hanımların yoğun ilgi gösterdiği pilates kursu önümüzdeki yılda da tüm hızıyla devam edecek. Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme programı ile gerçekleştirilen pilates kursuna her hafta Perşembe günleri Diyetisyen Hacer Kayaalp de katılıp kursiyerlere bilgi vermektedir.
Yeni yılda da eğitimlerini arttırarak devam edecek olan Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi kurslarına katılmak isteyen kursiyerler çeşitli kurslar hakkında Osmaneli Belediyesi ve Sürekli Eğitim Merkezi www.obsem.net üzerinden bilgi alabilir ve başvurularını yapabilirler.

 

Bu haber toplam 4321 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.