NİKÂH MEMURU KENDİ KIZININ NİKÂHINI KIYDI

NİKÂH MEMURU KENDİ KIZININ NİKÂHINI KIYDI

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 12 yılda binlerce çiftin nikahını kıyan Nikah Memuru Mahir İncekara, bu kez kızının nikahını kıydı.Osmaneli Belediyesinde...

A+A-

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 12 yılda binlerce çiftin nikahını kıyan Nikah Memuru Mahir İncekara, bu kez kızının nikahını kıydı.
Osmaneli Belediyesinde nikah memuru olarak görev yapan Mahir İncekara, kıydığı çok sayıda nikahın ardından bu kez de kendi kızı Neslihan İncekara'nın nikahını kıydı.
Belediye Göksu Düğün Salonunda gerçekleştirilen törene, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra gelin ve damadın yakınları katıldı.
İncekara'nın nikah töreni sırasında son derece duygulu olduğu gözlendi.
İncekara, yaptığı açıklamada, böyle bir görevi yerine getirmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, "Bugün benim için özel bir gün. Bugüne kadar görev yaptığım sürede binlerce nikah kıydım. Bugün de biricik kızımın nikahını kıyma görevi bana düştü. Kızım ve damadıma bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar diliyorum." dedi.
Gelin Neslihan İncekara ile damat Emre Polat çiftine evlilik cüzdanını Belediye Başkanı Münür Şahin'e hayırlı olsun dilekleriyle verdi.

 


Bu haber toplam 2635 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.