MYO’YA ÜÇ BÖLÜM DAHA AÇILIYOR

MYO’YA ÜÇ BÖLÜM DAHA AÇILIYOR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Kaymakam Naif Yavuz, Osmaneli MYO Müdürü Doç. Dr. Hasan Yamık, Öğretim Görevlisi Şahabettin Hasar, Öğretim...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Kaymakam Naif Yavuz, Osmaneli MYO Müdürü Doç. Dr. Hasan Yamık, Öğretim Görevlisi Şahabettin Hasar, Öğretim Görevlisi Yusuf Bahadır Kavas Osmaneli Belediyesinde bir araya geldi. Osmaneli MYO Müdürü 2019-2020 eğitim döneminde üç yeni bölümün açılacağını ve bunlara öğrenci alınacağını açıkladı. Yeni açılacak bölümler;
1-Aşçılık
2-Makine
3-Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon
Bu üç yeni bölümün açılmasıyla Osmaneli MYO öğrenci sayısı en az 200 kişi artacak.
Özellikle aşcılık bölümü "Osmanlı Mutfağı" olarak büyük ilgi ve tercih sebebi olacak. Osmaneli Belediyesi bir konağı Aşçılık Bölümü Osmanlı Mutfağı olarak tahsis edecek. Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisleri de yine Osmanlı Mutfağı olarak kullanılabilecek.

myoya-uc-blum-daha-aciliyor.jpg
Makine Bölümü özellikle sanayicilerin tercih ettiği kaliteli işgücü ihtiyacını da karşılayacak. Hızla sanayileşen ilçede özellikle yetişmiş nitelikli işgücüne çok ihtiyaç var. Makine bölümü ve devamında gelecek diğer teknik bölümlerle şirketlerimizin işgücü ihtiyacı karşılanacak.
Başkan Münür Şahin Osmaneli MYO Müdürü Doç. Dr. Hasan Yamık'a ve yardımcılarına teşekkür ederek Osmaneli de MYO 'da öğrenci sayısının yeni bölümlerle artmasının yanı sıra ilçemizde hareketlilik sağlayacağını belirtti. Amaçlarının Osmaneli de 4.000 öğrenci kapasitesine ulaşmak olduğunu söyledi.

 

Bu haber toplam 2044 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.