Münür Şahin'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Münür Şahin'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Osmaneli Belediye Başkanı  Münür Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bir milletin vatan sevgisiyle, onuruyla...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı  Münür Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bir milletin vatan sevgisiyle, onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesi ve direnişinin yakın Türk tarihindeki karşılığı; 30 Ağustos 1922’de zafer kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi olduğu belirten Münür Şahin ülke ve dünya siyaseti hakkında da değerlendirmede bulundu

Münür Şahin, yayınladığı mesajda; “Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimiz, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün komutanlığında ve önderliğinde gösterdiği büyük kahramanlıklarla Vatanımızı ve Milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu mukaddes vatanı emanet etmiştir. Bir milletin vatan sevgisiyle, onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesi ve direnişinin yakın Türk tarihindeki karşılığı; 30 Ağustos 1922’de zafer kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’dir. 94. yılını kutladığımız bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. Bize düşen de bu şanlı ecdadın torunları olarak şer odaklarına karşı bu aziz vatanı tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız ilhamla sonuna kadar korumaktır. Bu vesileyle Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor, atalarımızın, ecdadımızın ve Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsında vatanımız için bir an bile düşünmeden şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler vermesini Yüce Allah’tan diliyorum.

ABD, AB ve diğer emperyalist ülkelerin Türkiye üzerindeki yıllardır süren kötü emelleri son günlerde yine artarak devam ediyor. Darbe girişimi sonrası artan terör olayları ve kullanılan FETÖ, PKK, PYD, DHKPC gibi terör örgütleriyle ülkemizde kargaşa ortamı yaratılmaya çalışılmaktadır.

Emperyalist ülkelerin amacı; Türkiye’de kardeş kavgası yaratmak, Türkiye’yi kendi iç sorunlarıyla uğraşan, güçsüz, ekonomisi bozuk, dışarıda olan gelişmelerin dışında sönük bir ülke haline getirmek, bölmek ve parçalamak suretiyle İslam ülkelerini birlik ve beraberlikten mahrum etmek ayrıca Türkiye’nin gelişmekte olan ülkelere örnek olmasını engellemektir.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, on yedinci Türk Devleti olan Türkiye, dünyaya yön veren Lider Ülke olma yolunda hızla hedeflerine varacaktır.

Birlik ve beraberlik içinde Büyük Türkiye, Lider Ülke Türkiye hedefi gerçekleşirken dostlarımıza güven, düşmanlarımıza korku vermeye devam edeceğiz. Ortadoğu’da, Afrika’da, İslam ve Türk aleminde, ezilen halkların yanında Türkiye her zaman masada belirleyici güç sahibi ülke olmaya devam edecektir.

Bu vesile ile tekrar başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Mücadelemizde ve sonrası savaşlarda, terör olaylarında şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilere Allah’tan şifalar dilerim.”

Bu haber toplam 1934 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.