Münür Şahin resti çekti!

Münür Şahin resti çekti!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bayram dolayısıyla fırıncılardan nöbet usulü ekmek çıkarmalarını istediklerini ancak fırıncıların uyarıları dikkate almadıklarını ifade etti.

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bayram dolayısıyla fırıncılardan nöbet usulü ekmek çıkarmalarını istediklerini ancak fırıncıların uyarıları dikkate almadıklarını ifade etti. Bunun üzerine resti çeken Münür Şahin, “Halk ekmek ve köy ekmeği tesislerini kuruyoruz.” dedi.

Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, fırıncıların uyarıları dikkate almaması ve halktan gelen şikayetler üzerine düğmeye bastıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

“Bayram günlerinde fırıncıların nöbetçi fırın belirlemek suretiyle ekmek çıkarmaları gerektiğini rica ettik. Ama görüyoruz ki halktan gelen şikayetler bu bayram tavan yaptı. Osmaneli Belediyesi olarak gerekeni yaparız.

Bugünden itibaren halk ekmek çıkarmak için girişimlere başlıyoruz. Belli sayıda da olsa mutlaka ev ekmeği (köy ekmeği) ve piyasa fiyatlarının altında halk ekmeği çıkaracağız. Halk ekmeği ve köy ekmeği tesislerimiz Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde olacak.

İşimiz rekabet değil, halkın talebine uymak ve onların yararına tedbirler almak. Osmaneli için hayırlı bir karar olur inşallah.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 4142 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.