MÜNÜR ŞAHİN NOKTAYI KOYDU

MÜNÜR ŞAHİN NOKTAYI KOYDU

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, başka bir partiden ya da bağımsız olarak aday olup olmayacağıyla...

A+A-

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, başka bir partiden ya da bağımsız olarak aday olup olmayacağıyla ilgili söylentilere son noktayı koydu.

Başkan Şahin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yolunda verilecek yeni görevlerde Osmaneli’ne, Bilecik’e hizmet vermeye devam etmek en doğrusu. Sanırım Osmaneli’ne hizmet yolunda partimin, liderimin ve Osmaneli halkının verdiği yetkiyi sizlere hizmet için onurlu ve gururlu bir şekilde tamamladım.

Sizlerden isteğim beni anlamanız ve hizmetlerim için başta oğlum olmak üzere tüm ölmüşlerimiz için dua etmeniz. Ben her zaman yine sizlerleyim ve projelerin tamamlanması için her zaman yardımcı olacağım. Size söz veriyorum, kendim devam ediyor gibi projelerin takibinde olacağım. Kalın sağlıcakla, Allah’a emanet olun. Verdiğiniz destekler için Allah sizlerden razı olsun” sözleriyle aday olmayacağının sinyallerini verdi.

Münür Şahin, açıklamasında şunları kaydetti:

“Çok bereketli geçen bu dönemi 31 Mart tarihinde tamamlayarak her zaman halkımızın gönlünde kalmak, iz bırakmak ve hoş bir seda ile anılmak en büyük dileğim. Şu yaşadığımız iki ölüm olayı ve kaybettiğimiz iki güzel insanı düşündükçe 31 Mart’ı sabırsızlıkla bekliyorum. Osmaneli’nin bir değeri olarak kalmak ve üç dönemdir devam eden yükselişi yeni seçilecek kardeşlerimizle sürdürmek ve onlara her türlü desteği vermek çok daha güzel bir davranış olacak. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yolunda verilecek yeni görevlerde Osmaneli’ne, Bilecik’e hizmet vermeye devam etmek en doğrusu.

Dün hep birlikte yürüyen kardeşlerimizin bugünde birlik ve beraberlik içinde Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yolunda 2023, 2053, 2071 hedeflerine yürüdüğünü görmek en büyük dileğimdir. Artık normalleşelim, küskünlükleri, kırgınlıkları unutalım ve bütünleşelim. 20 yaşında kıymetlimi, evladımı kaybetmiş bir abiniz, kardeşiniz olarak artık gerilim istemiyorum. Ben artık rüyalarıma giren ve ’yeter’ diyen rahmetli oğlum Oktay Şahin’i dinliyorum, onun hatırına, toplumda yeni acılar istemiyorum. Sanırım Osmaneli’ne hizmet yolunda partimin, liderimin ve Osmaneli halkının verdiği yetkiyi sizlere hizmet için onurlu ve gururlu bir şekilde tamamladım.

Sizlerden isteğim beni anlamanız ve hizmetlerim için başta oğlum olmak üzere tüm ölmüşlerimiz için dua etmeniz. Ben her zaman yine sizlerleyim ve projelerin tamamlanması için her zaman yardımcı olacağım. Size söz veriyorum, kendim devam ediyor gibi projelerin takibinde olacağım. Kalın sağlıcakla, Allah’a emanet olun. Verdiğiniz destekler için Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 4294 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum