MUHTARLAR DERNEK BAŞKANI SADIK DAYAN OLDU

MUHTARLAR DERNEK BAŞKANI SADIK DAYAN OLDU

Osmaneli Muhtarlar Derneği Selimiye Köyü Muhtarı Sadık Dayan Başkanlığında kuruldu.Kurucu Başkanlığını Selimiye Köyü Muhtarı Sadık Dayan’ın...

A+A-

Osmaneli Muhtarlar Derneği Selimiye Köyü Muhtarı Sadık Dayan Başkanlığında kuruldu.

Kurucu Başkanlığını Selimiye Köyü Muhtarı Sadık Dayan’ın yaptığı Osmaneli Muhtarlar Derneği, ilk seçimini yaptı. 13 Nisan 2018 Cuma günü yapılan seçimlerde, Osmaneli Muhtarlar Derneği Başkanlığına Selimiye Köyü Muhtarı Sadık Dayan seçilirken, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise, Çerkeşli köyü Muhtarı Mustafa Er, Camikebir Mahallesi Muhtarı M. Ünal Özet, Selçik Köy Muhtarı Mehmet Ercan ve Adliye Köyü Muhtarı Ömer Cebe seçildiler. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise, Sarıyazı Köyü Muhtarı Mehmet Demir, Ağlan Köyü Muhtarı Kasım Balcı, Oğulpaşa Köyü Muhtarı Remzi Yaş, Orhaniye Köyü Muhtarı Ömer Kayretli ve Soğucakpınar Köyü Muhtarı Aydın Erol seçildiler. Osmaneli Muhtarlar Derneği Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Camicedit Mahallesi Muhtarı Şenol Yıldırım ile Akçapınar Köyü Muhtarı Ali Seyyar seçildiler.

osmaneli-muhtarlar-dernegi-selimiye-koyu-muhtari-sadik-dayan-baskanliginda-kuruldu..jpeg

Derneğin kurulması ile ilgili olarak açıklama yapan Dernek Başkanı Sadık Dayan, “Derneğimiz Müstakil bir dernektir. Muhtarlar Dernekleri Federasyonuna bağlı değildir. Osmaneli ilçemizdeki köy ve mahalle muhtarlarımız ile birlik beraberlik ve dayanışmayı artırmak, yapılacak olan hizmetlerde görüş alışverişlerinde bulunmak için derneğimizi kurarak faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Derneğimizin kurulma aşamasında bizlere göstermiş oldukları desteklerden dolayı Kaymakamımız Edip Çakıcı’ya ve Belediye Başkanımız Münür Şahin’e teşekkürlerimi sunuyorum.  Yönetimlere seçilen arkadaşlarıma da hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.