MÜFTÜLÜKTEN ŞEHİTLERE  MEVLİD VE HATİM

MÜFTÜLÜKTEN ŞEHİTLERE MEVLİD VE HATİM

Osmaneli İlçe Müftülüğü tarafından 10 Aralık Cumartesi günü Emniyet Mensuplarına karşı İstanbul’da yapılan menfur saldırı ve öncesinde şehit...

A+A-

Osmaneli İlçe Müftülüğü tarafından 10 Aralık Cumartesi günü Emniyet Mensuplarına karşı İstanbul’da yapılan menfur saldırı ve öncesinde şehit olan tüm vatandaşlarımız için hatim ve mevlit programı düzenledi. Konu ile ilgili olarak Osmaneli İlçe  Müftüsü Aydın Bostancı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Terör saldırılarına mazur kalıyoruz. 10 Aralıkta İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında 36’sı Emniyet Mensubu olmak üzere 44 şehidimiz var. 
Osmaneli İlçe Müftülüğü olarak, şehitlerimize karşı manevi görevlerimizi yerine getirmek, milletimizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak amacıyla hatim programları düzenledik. Son terör olayında şehit olan şehit polislerimize ve bütün şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. İlçe Müftülüğü olarak 16 Aralık Cuma günü, Cuma namazı öncesi Fatih Camiinde şehitlerimiz için hatim duası programımız vardır. Bütün halkımızı davet ediyorum. Şehitlerimize Cenab-ı Haktan rahmet yakınlarına sabrı cemil niyaz ederken yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.


Bu haber toplam 1602 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.