“MİLLETİN GÜCÜ ÜZERİNDE BİR GÜÇ YOKTUR”

“MİLLETİN GÜCÜ ÜZERİNDE BİR GÜÇ YOKTUR”

2014-2019 Döneminde Osmaneli'de birlik ve beraberlik içinde tarih yazdık. Cumhuriyet döneminin en büyük yatırımlarını birlikte gerçekleştirdik. Osmaneli'de...

A+A-

2014-2019 Döneminde Osmaneli'de birlik ve beraberlik içinde tarih yazdık. Cumhuriyet döneminin en büyük yatırımlarını birlikte gerçekleştirdik. Osmaneli'de oluşturduğumuz birlik ve beraberlik havası en büyük gücümüz oldu. Tüm belediye meclis üyelerimiz Osmaneli hedefleri için oy birliği ile kararlar aldı. Bu kararlar Osmaneli'ye gelecek yatırımların önünü açtı ve hızlandırdı. Bu birliktelik için tüm siyasi partilerimize ve değerli meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Yaptığımız her yatırımımızda, her hizmetimizde birlik ve beraberliğimizin payı vardır. Allah hepinizden razı olsun. Osmaneli halkı tüm samimiyetiyle hizmetlere, yatırımlara sahip çıktı. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah bu samimi birlikteliğimizin sonucu bizlerin önünü açtı, bereketli, verimli bir dönemi bizlere nasip etti, şükürler olsun, Allahımıza hamdolsun.
Bu yatırımları yaparken bizlere destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlarımız, Birlikte çalıştığımız Milletvekillerimiz Dr. Fahrettin Poyraz, Halil Eldemir ve Selim Yağcı, İl Başkanlarımız Ramazan Kurtulmuş, Kadir Bayrak, Fikret Karabıyık, İlçe Başkanlarımız Yalçın Karaca, Mefaret Göbekçi, Yasin Akçay, Kamil Canyılmaz, İl Genel Meclisi Üyemiz Hakan Özkan, Belediye Meclis Üyelerimiz Hayati Kaba, Yalçın Yağız, Turan Ağdağ, Musa Tatlı, Şaban Güdem, Hasan Eroğlu, Saim Taşkın, Ramazan Bozüyük, Murat Özer, Cahit Öker, Hüseyin Dinçer, Bekir Torun, Valilerimiz Ahmet Hamdi Nayır, Süleyman Elban, Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Kaymakamlarımız Edip Çakıcı, Naif Yavuz ve tüm kamu, özel sektör yöneticilerine, muhtarlarımıza ve Osmaneli halkına teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun.
2019-2023 Hedeflerimize yine birlik ve beraberlik içinde ulaşmayı Allah nasip eder inşallah. Sonuçta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi" Milletin Gücü üzerinde bir güç yoktur"ifadesinden de yola çıkarak, milletin isteği ile milletin hizmetkârı kim olacak belirlenecek. Allah Osmaneli ve bizler için hayırlısını nasip etsin. Osmaneli bu dönemde öncülük eden belediyecilik anlayışı ile halkımızı mutlu eden hizmetlere ve yatırımlara kavuştu. 2019-2023 döneminde de Osmaneli yükselen bir değer olarak ilimizin ikinci büyük ilçesi olma özelliğini sürdürecek.
Bu açıklamalar sonrası 2019 yılında birlik ve beraberliğimizin devam edeceği, yeni hedeflere, yeni hizmetlere, yeni yatırımlara ulaşacağımız, Osmaneli, Bilecik, Türkiye ve Dünya için barışın egemen olacağı, sağlıklı, mutlu günler dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun.

 


Bu haber toplam 2567 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum