MİLLET HAİNLERİ AFFETMEYECEK

MİLLET HAİNLERİ AFFETMEYECEK

Başkan Şahin: Kahraman Mehmetçiğimizin eşini ve bebeğinin şehit eden katiller, sadece PKK değil, uzantısı HDP ve onları oy için, iktidar hırsı...

A+A-

Başkan Şahin: Kahraman Mehmetçiğimizin eşini ve bebeğinin şehit eden katiller, sadece PKK değil, uzantısı HDP ve onları oy için, iktidar hırsı için destekleyen hainlerdir. 

Türkiye'yi yasa boğan hain saldırının kurbanları şehit Nurcan Karakaya (26) ve 10 aylık bebeği Nurcan Karakaya  gözyaşları içinde, milyonların dualarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;
“Saldırıda eşini ve 11 aylık oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Serkan Karakaya: "Oğlum dün bayağı öptü, sarıldı. Vedalaşırken normalde ağlamazdı, umarcasına ağladı. Demek ki içine doğmuş yavrumun. Allah ikisinin de mekânını cennet etsin. Vatanımız sağ olsun" diyerek içimizdeki hainlere ve o hainlere destek olanlara, hapisteki teröristlerin lideri Demirtaş'a sahip çıkanlara hak ettikleri cevabını verdi.
Terör örgütü ve onun siyasi uzantısını büyük çoğunluğumuz hain ve katil olarak tanıyor ve lanetliyoruz. Ama böyle bir örgüte, siyasi uzantısı partiye ve onun katil liderine sadece oy ve siyasi hesapları için sahip çıkanları, onları meclise taşıyanları affetmiyor, onlara Allah sizleri hakettiğiniz şekilde cezalandırsın diyoruz” dedi.
Türkiye uyguladığı dış politikalarla, İslam âlemine, Türk Dünyasına ve ezilen halklara sahip çıkarken ve emperyalizmin kurmak istediği sömürü düzenine engel olurken, emperyalizmin Türkiye'yi diğer islam ülkelerinde olduğu içerden işbirlikçilerini kullanarak bölme girişimlerine de dur diyor. Emperyalist ABD ve AB ülkelerinin güçlenen Türkiye'nin önünü kesmek için, içerde kurduğu terör örgütlerine verdiği desteklerle her fırsatta Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak için her türlü çabayı harcadığını biliyoruz.
Şehitlerimizin kahraman eşine ve ailesine başsağlığı dilerken, dualarımızla onları uğurluyoruz, mekânları cennet olsun, Allah onları yetiştiren ailelerinde razı olsun diyoruz” dedi.


Bu haber toplam 7168 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum