MHP'den kınama!

MHP'den kınama!

MHP Osmaneli İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor arasında oynanan müsabakada yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapıldı.

A+A-

MHP Osmaneli İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor arasında oynanan müsabakada yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapıldı. MHP Osmaneli Teşkilatı, Belediye Başkanı Münür Şahin’e jop sallayan ve itfaiye personellerine biber gazı kullanan emniyet mensuplarını kınadıklarını bildirdi.

MHP’den yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor müsabakasında taşıdığı şanlı polis üniformasına yakışmayan hareketler ile vatandaşlarımıza küfür ederek belediye başkanımıza ve belediye itfaiye birimimizden 6 personelimize videolarla sabit olarak saldıran şahısları kınıyoruz.

Osmaneli halkı, belediye başkanımız ve itfaiye personelimiz yalnız değildir. Şanlı polis teşkilatımız bu gibi provokatör hareketlerle asla bağdaştırılamaz, hiç kimse belediye başkanımıza ve görevi başındaki itfaiye personelimize jop sallayamaz buna asla müsaade etmeyeceğiz.”

Bu haber toplam 3149 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.