MHP TEŞKİLATINDAN ZİYARETLER

MHP TEŞKİLATINDAN ZİYARETLER

Osmaneli MHP İlçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret ettiler. Başkan Münür Şahin ziyarette...

A+A-

Osmaneli MHP İlçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret ettiler. Başkan Münür Şahin ziyarette yaptığı konuşmada;"MHP İlçe Başkanı olarak atanan Abdullah Küçük ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. MHP meclis üyelerimiz ile belediyemizde uyum içinde çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz hizmetlere yansıyor. Osmaneli için çok büyük bir değişimi birlikte yapıyoruz. Genel seçimlerde Cumhur ittifakı olarak birlikte çalıştık. Türkiye'nin geleceği için Osmaneli üzerine düşeni yaptı. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor, ilçemize, ilimize ve Türkiye'ye güzel hizmetler vermenizi Allah'tan diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun"dedi.

mhp-ziyaret-1.jpg
MHP İlçe Başkanı Abdullah Küçük de belediye başkanı Şahin’e teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Osmaneli yararına gördükleri her konuda Osmaneli Belediyesine desteğe devam edeceklerin belirterek, “Osmaneli tarihine yakışır birlikteliğimiz ilçemize büyük değer katıyor” dedi.
MHP Osmaneli İlçe Başkanı Abdullah Küçük, Yönetim Kurulu ve MHP Osmaneli Belediye Meclis Üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Ali Özgan’ı da makamında ziyaret ettiler. 

c210ac19-4a63-4a7a-9849-aa5e10733803.jpg

 

Bu haber toplam 1584 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum