MHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SANCAKLI SERAP DEMİRTAŞ’A DESTEK İSTEDİ

MHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SANCAKLI SERAP DEMİRTAŞ’A DESTEK İSTEDİ

31 Mart Yerel seçimlerinde geri sayımın başladığı günlerde, adaylar seçim çalışmalarını hızlandırdılar. Siyasi partiler ve Belediye Başkan adayları...

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerinde geri sayımın başladığı günlerde, adaylar seçim çalışmalarını hızlandırdılar. Siyasi partiler ve Belediye Başkan adayları Cuma pazarını gezerek vatandaşlara ve pazarcı esnafına hayırlı işler dilediler. 
MHP Adayı Serap Demirtaş’a seçim çalışmalrında destek için Osmaneli’ne gelen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, seçim bürosu önünde kendisini karşılayan vatandaşlara ve partililere kısa bir konuşma yaptı. Seçim çalışmaları için il ve ilçelere desteğe gittiklerini her gittikleri seçim bölgesinde MHP’ye büyük bir teveccüh olduğunu görrdüklerini söyleyen Milletvekili Sancaklı, “Osmaneli bu seçimlerde çok şanslıdır. Çünkü MHP’nin kadın adayı Serap Demirtaş kardeşimiz 31 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkacak ve Osmaneli ilçesine kadın elini değdirecektir. Bugüne kadar ki iş hayatında olduğu gibi Belediye başkanlığında da başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum” dedi. 
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, pazarcı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve MHP adayı Serap Demirtaş’a destek istedi. Kapalı Pazar gezisinde Bağımsız aday Münür Şahin ile de karşılaşan Saffet Sancaklı ve MHP adayı Serap Demirtaş birbirlerine başarı dileklerinde bulundular. 

serap-demirtasa-destek-istedi-2.jpg

 

Bu haber toplam 10027 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.