MHP ADAYINDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

MHP ADAYINDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

MHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Akın Atakan ve MHP Bozüyük İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Halil Altınay Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında...

A+A-

MHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Akın Atakan ve MHP Bozüyük İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Halil Altınay Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Şahin konuklarına Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Şahin; “Öncelikle adaylıklarınız hayırlı olsun. Belediyecilik ve İl Genel Meclisi üyeliği yerelde hizmet vermenin bir yolu. Vatandaşlara hizmet vermek ise en kutsal değerdir. Geçmişte Osmaneli’ye vermiş olduğumuz hizmetlerde sizlerin de payı vardır. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
MHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Akın Atakan’da ziyarette yaptığı konuşmada, “Bilecik ilinin ilçeleri arasında en başarılı belediye başkanlarının başında gelen siz değerli büyüğümüzü ziyaretten etmekten büyük onur duyduk. Çevre il ve ilçelerde dahi Münür Başkanımızın başarılı belediyecilik çalışmaları anlatılmaktadır. Allah’ın izni ile Bilecik Belediye Başkanı seçilirsem, kendisinin belediyecilik anlayışından ve hizmetlerinden faydalanmak isterim.  Geçmiş 4,5 yılda Osmaneli’ye büyük hizmetler getiren, Osmaneli’nin çehresini değiştiren Münür Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de aynı hizmetleri arttırarak devam ettirmesini diliyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 2196 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.