MHP 5. ADAY ADAYI BOZÜYÜKLÜ İŞ ADAMI FAHRİ TUTAR

MHP 5. ADAY ADAYI BOZÜYÜKLÜ İŞ ADAMI FAHRİ TUTAR

01 Kasım seçimlerinin ardından parti içinde yaşanan muhalefet hareketinden sonra, bir gurup muhalifin ayrılması ile güç kaybettiği söylenen MHP’ye Bilecik’te...

A+A-

01 Kasım seçimlerinin ardından parti içinde yaşanan muhalefet hareketinden sonra, bir gurup muhalifin ayrılması ile güç kaybettiği söylenen MHP’ye Bilecik’te aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 
24 Haziran erken Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinin en hareketli partilerinden biri haline gelen MHP’de; İbrahim Bağ, Hasan Yıldırım, İbrahim Sertan Yalçınkaya, Mustafa Boyraz’dan sonra Bozüyüklü İşadamı Fahri Tutar’da aday adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezine yaptı. MHP Genel Merkezine aday adaylığı başvurusunda bulunan Fahri Tutar ile yaptığımız telefon görüşmesinde, Fahri Tutar, “Hayırlısı ile Aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Allah hakkımızda hayırlı olanları bizlere nasip etsin. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin beka sorunundan bahsettiği bugünlerde ülkemizin bekası için bende taşın altına elimi koydum. Her Türk Milliyetçisinin olması gereken yerden yani yuvamız olan MHP’den Bilecik Milletvekili aday adayı oldum. Öncelikle ülkem ve milletim için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımı sürdüreceğim. Partimin tüm ilkeleri hayat felsefemdir. Partimizin milli ve manevi hassasiyeti, eğitim durumum, iş hayatı tecrübem, Bilecik’te her sokağa kadar ulaşabilmemiz, hedeflerimize ulaşmamızda bizlere imkan sağlayacaktır. Bilecik’ten 1. Sıradan Milletvekili adayı olur isem kazanacağımdan eminim. Diğer arkadaşlarımın olduğu gibi benim aday adaylığımda vatana millete hayırlı olsun” dedi. 
FAHRİ TUTAR KİMDİR;
19.04.1968 yılında Bozüyük’te doğan Fahri Tutar, ilk, orta ve lise tahsilinden sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Başta İngiltere olmak üzere, Almanya, İtalya, Azerbaycan, Ukrayna ve Suudi Arabistan’ta eğitim görmek ve iş konularında tecrübe sahibi olmak için bulundu. Fahri Tutar 2008 yılında Eskişehir’de kurmuş olduğu şirketinde iş hayatına devam ediyor. 

 


Bu haber toplam 5003 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.