Metin Yaşar’dan Yıldırım’a sert cevap!

Metin Yaşar’dan Yıldırım’a sert cevap!

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, belediye başkanı odasındaki Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafı üzerinden başlayan tartışmalarla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’a cevap verdi.

A+A-

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, belediye başkanı odasındaki Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafı üzerinden başlayan tartışmalarla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’a cevap verdi. Oldukça sert bir üslupla açıklamada bulunan Metin Yaşar, Yıldırım’ın açıklamalarını “Ne kadar aciz duruma düştüğünüzün bir göstergesi” diye yorumladı.

Metin Yaşar, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Bu ülkede yaşayan 7’den 70’e herkese “Ah memleketim ah” dedirten İktidar sahiplerinin büyük bir yüzsüzlük ile bu ifadeyi kullanmalarına bir kez daha ibretle tanık olduk.

Sanki bu ülkeyi 20 yıldır biz yönetiyoruz, ülke güllük gülistanlıkta, ilimizde yaşanan ve hiçbir şekilde art niyet olmayan Genel Başkanımızın fotoğrafının indirilmesi olayından siyasi rant elde etme çabaları artık iyice bittiklerinin bir göstergesidir. Halkına söyleyecek vaadi, bırakın vaadi, söyleyecek yalanı dahi kalmamış bir iktidarın, ve mensuplarının bir açıklaması ne kadar aciz duruma düştüğünün en somut göstergesidir.

“BENCE BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMA”

İnsanları açlık sınırının altında aldığı ücretlerle yaşamaya mahkum edenler, sanki kendileri değil. Pırıl pırıl gençlerinin, doktorlarının artık yaşanmaz hale getirdikleri ülkemizde geleceklerini göremedikleri için kaçmak zorunda bırakanlar sanki siz değilsiniz. Güzelim ülkeyi çoraklaştırdınız. İnsanlarımızın hayatlarını yaptığınız zamlar ile kararttınız. Herkes bir an önce sizin bu kötü yönetiminizden kurtulmak için bir an önce sandığın önlerine gelmesini bekliyor. Her şey çok iyi gidiyorsa neden halkın iradesinden kaçıyorsunuz? Bence sen boş işlerle uğraşma da buna cevap ver.

“SEN BU İŞLERDEN ANLAMIYORSUN”

Belediyenin borç batağında olduğunu söylüyorsun. Sayın AKP İl Başkanı; hangi somut veriyle söylediğini anlamış değilim. Bak ben sana somut veriler ile söylemek isterim. Bilecik Belediyesi Türkiye’nin en başarılı bütçe performansına sahip bir Belediye kasasına sahiptir. Bak sayın başkan; bana kalırsa sen bu işlerden pek anlamıyorsun. Sana tavsiyem Bilecik Belediye Meclis Üyelerin ile görüş, ya ben yalanla dolanla bişeyler yapmaya çalıştım ama rezil oldum, bana yardım edin diyerek rica et de Bilecik Belediyesinden resmi olarak rakamları al. Bu arada gerçek rakamları gördükten sonra özür dilemeni de beklemiyorum, gerçekleri öğrendiğinizde hiçbir zaman özür dilemediğiniz gibi.

“SENİN ANLAMAYACAĞIN BİR KONU”

Bir de şehrin her yeri toz duman demişsin, bende bu şehirde yaşıyorum hiç de senin söylediğin gibi değil. 3 dönemdir yani 15 senedir yapmadığınız alt yapıyı yapıyoruz, bak bu da senin anlamayacağın bir konu.

Ramazan ile ilgili belediyemiz sizin yaptığınız gibi dinimizin de kabul etmediği etkinlikleri evet yapmıyor, ama tüm muhtaç ailelerin evine sıcak yemek gönderiyor. İhtiyaç duyan ailelerin çocukları için her gün sütlerini ulaştırıyor. Biz bütün bu sosyal yardımları sağ elin verdiğini sol elin görmeyecek anlayışıyla yapıyoruz. İşte aramızdaki fark bu. Ama eminim ki sen bunu da anlamazsın.

“TAM DA KENDİNİZİ TARİF ETMİŞSİN”

CHP demek rüşvet demek, rant demek, başı boşluk demek demişsin. Tam da kendinizi tarif etmişsin. Biz adı en ufak rüşvet olayına bulaşmış kişileri derhal partimizin çatısı altında bulunmasını engellemiş ve bu uğurda en ağır kararları hiç korkmadan alabilecek 100 yıllık partiyiz. Bak hiç alınma ama sen rüşvetçileri partisinde barındırmamak adına alınan kararları alma konusunu da bilmezsin, bilemezsin.

“SENİ ZOR DURUMDA BIRAKTIĞIMIN FARKINDAYIM”

Bu ülkede yaşayan vatandaşlarımız Belediyelerindeki yolsuzlukları ört bas etmek için mental yorgunluğu bahanesiyle nasıl onları ağlatarak hukuksuz bir şekilde görevden alınmalarını unutmadı. Yine gırtlaklarına kadar rüşvete bulaşan Bakanlarını meclis çoğunluğuyla Yüce Divan’a gönderilmediklerini de unutmadı. Yine hepimizin inançlarıyla dalga geçen yolsuzluk olayına karışmış bakara makara diyen bir Bakanı adeta ödüllendirerek Çekya’ya Büyükelçi olarak atandığını da unutmadı.

Şimdi seni zor durumda bıraktığımın farkındayım. Ortaya yalan dolan ifadeler atıyorsun, mutlu oluyorsunuz. Siz küçük azınlık olarak mutlu olmaya devam edin ama gerçek gündemi yani yoksulluğu, geçim sıkıntısını ve en önemlisi ekonominin battığı gerçeğini unutmayın. Ama ne fayda; sen bundan da anlamazsın.”

Bu haber toplam 5456 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.