MERKEZ AVCILAR KULÜBÜ AZİZ ŞEHİTLERMİZİ YÂD ETTİ

MERKEZ AVCILAR KULÜBÜ AZİZ ŞEHİTLERMİZİ YÂD ETTİ

Osmaneli’nin en faal Sivil Toplum Örgütlerinin başında gelen Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanlığı, Muharrem ayı münasebetiyle Melidi Şerif okutup...

A+A-

Osmaneli’nin en faal Sivil Toplum Örgütlerinin başında gelen Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanlığı, Muharrem ayı münasebetiyle Melidi Şerif okutup aşure ikramında bulundular. 
27 Eylül 2018 Perşembe akşamı yatsı nazmazı öncesinde Osmaneli Ulu Camii’nde Mevlisi şerif okutan ve aşure ikramında bulunan dernek başkanı Mustafa Öktem yaptığı açıklamada; “Vatanımızın birliği, Devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda edip Şahadet Şerbetini içen aziz Şehitlerimiz ve tüm ölmüşlerimizin ruhlkarına hitaben Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü olarak Ulu Camii’nde Mevlidi Şerif okuttuk.

add97583-e154-4adc-99d8-3c2c9dd66502.jpg

Al Bayrağımız uğruna gözlerini dahi kırpmadan can veren Aziz Şehitlerimiz okunan Kur-an-ı Kerin ile Yâd edildi. Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden Şehitlerimiz Peygamber Efendimize komşu olmuş, o mertebeye ulaşmışlardır” dedi. Yatsı namazı çıkışında Camii cemaatine Aşure ikramında bulunuldu. 

2679c411-10a7-41f9-b42e-e60e70c5447e.jpg

 

Bu haber toplam 1652 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum