MEHMET ERDEM

MEHMET ERDEM

MERHABA..!

A+A-

Sevgili dostlar.

    Çağımız iletişim çağı. İnternet, Radyo, Televizyon ve Gazeteciliğin her geçen gün daha da yaygınlaşması, hayatımızın her alanına girmesi, dünyamızı adeta küçük bir köy haline getirmiştir. Dünyanın en uzak noktası, insanların parmağının ucundaki bir tuşun altındadır. 

    Ülkemiz, (Her ne kadar hala darbe girişimlerine maruz kalsa da) her alanda gelişmekte, çağın gereklerine ayak uydurmaya çalışmaktadır. Gelişmenin en büyük sebeplerinden birisi okumak ve yazmak, günlük olaylar karşısında bilgi sahibi olmaktır. Dünyadan, Ülkemizden, İlimizden, İlçemizden, mahalle ve köyümüzden haberdar olmanın en kısa yolunun da basından geçtiğini hepimiz bilmekteyiz. Dolayısıyla Ülkemiz gelişirken, Bilecik’imiz ve Osmaneli’miz de gelişmekte, büyümektedir. Hayatımızı ilgilendiren konular ve olaylar her geçen gün daha da artmakta ve şekillenmektedir. Artan ve şekillenen olaylar karşısında, İnsanların haberleşme ihtiyaçları, ilinden, ilçesinden, mahallesinden ve köyünden haber alma ihtiyaçları da artmaktadır.

    Sevgili dostlar.

    Siz değerli Osmanelili hemşerilerimizin artan haberleşme ve haber alma ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla, Osmaneli ilçemizde “OSMANELİ HABER” isimli gazeteyi ve internet haber sitesini bugün itibariyle yayın hayatına sokmuş bulunmaktayız. Tarafsız yönüyle ve objektif habercilik anlayışı ile Hakk’ın ve Haklının ve doğruların her zaman yanında, haksızlıkların ve yanlışlıkların daima karşısında bir yayıncılık anlayışı ile günlük olarak sizlerle birlikte olacağız. Ülkemizin, Bilecik’imizin ve Osmaneli’mizin daha da gelişmesi, büyümesi ve müreffeh bir seviyeye gelmesi için siz değerli hemşerilerimizin de desteği ile yayın hayatımızı sürdüreceğiz. 

    Basın; gündem oluşturmaz. Basın, Siyasetin, Ticaretin ve Bürokrasinin oluşturduğu gündemi halkıyla paylaşmak için vardır. Bizler de “OSMANELİ HABER” olarak oluşacak gündemi günü gününe sizlerle paylaşarak, sizlerin her konuda daha çok bilgi sahibi ve haberdar olmanızı sağlamaya çalışacağız. Yüce Allah çıktığımız bu yolda bizlere yar ve yardımcı olsun. Bugün itibariyle yayın hayatına geçen “OSMANELİ HABER” gazete ve İnternet sitemizin siz değerli Osmanelili hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.  

 

Bu yazı toplam 1615 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.