MEHMET SEMERCİ’NİN AÇIKLAMASINA CHP’DEN CEVAP GELDİ

MEHMET SEMERCİ’NİN AÇIKLAMASINA CHP’DEN CEVAP GELDİ

Gazetemizin 28 Mart 2019 Perşembe gün ve 802 sayılı nüshasında çıkan “BÖYLE İTTİFAK OLMAZ, HALKIN DEDİĞİ OLUR” başlıklı Mehmet Semerci açıklamasına...

A+A-

Gazetemizin 28 Mart 2019 Perşembe gün ve 802 sayılı nüshasında çıkan “BÖYLE İTTİFAK OLMAZ, HALKIN DEDİĞİ OLUR” başlıklı Mehmet Semerci açıklamasına CHP İlçe Başkanlığından açıklama geldi. Gazetemizi ziyaret eden CHP Osmaneli İlçe Başkanı Naim Cantimur, CHP İlçe Sekreteri İsmail Er, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Bel ve CHP Osmaneli Kadın Kolları İlçe Başkanı Mehtap Metin, CHP’den istifa eden Mehmet Semerci’nin açıklamasına karşı, yazılı bir açıklamada bulundular. Yapılan yazılı açıklmada; “Bilindiği üzere partimiz Cumhuriyet Halk Partisi ile hiçbir ilişkisi olmayan Mehmet Semerci’nin açıklamaları partimizi uzaktan yakından bağlamamaktadır. Bu şahıs yıllarca CHP’de yöneticilik yaptığını söylüyor ve hizmet ettiği partisine kendi çıkarlarını ön planda tutarak ihanet ediyor. Bu şahıs partimizi hakarete varan aslı astarı olmayan yalanlarla ithamlarda bulunup, ilkesizlik yapıyor. Sözde istifalar ile kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak kendi çıkarlarını ön planda tutan, ilkesiz, menfaatçi, yalancı, kendi siyasi gurubunu karalayan bu tip insanların partimizden istifa etmelerini sadece memnuniyetle karşılarız. Partimizden istifa eden bu şahıs ve birkaç yandaşı içimizdeki safraların temizlendiğinin göstergesidir ve bu utanç kendilerine yetecektir. Bu çizgisi olmayan çıkarcı guruba en güzel cevabı bu talihsiz açıklamanın akşamı, 27 Mart 2019 akşamı İYİ Parti ve CHP seçim irtibat bürosuna gelerek desteklerini açıklayan partimiz duayenleri, temel taşları değerli büyüklerimiz partimizde uzun yıllar ilçe başkanlığı yapmış, il genel meclisi üyeliği yapmış, kurultay delegeliği yapmış, partinin birçok kademesinde yöneticilik yapmış değerli parti büyüklerimiz tam desteklerini açıklamışlardır. Yıllarca Partimizde İlçe Başkanlığı, belediye meclis üyeliği, belediye başkan vekilliği yapmış Sayın Mehmet Aygül, 3 dönem ilçe başkanlığı yapmış Yener Demirel, 1 dönem ilçe başkanlığı, 1 dönem il genel meclisi üyeliği yapmış Ömer Aydoğdu, partimiz yönetim kadrolarında görev yapmış büyüğümüz Zekeriya Beyoğlu, partimizin her kademesinde görev ayrımı yapmadan fedakârca çalışan yıllarca sendikacılık yapmış Mehmet Dikmen, 2 dönem ilçe başkanlığı yapmış Nedim Er, 1 dönem belediye meclis üyeliği yapmış Hüseyin Özkahya, ilçe başkanımız Naim Cantimur ve yönetim kurulu tam kadro, ilçe kadın kolları başkanımız Mehtap Metin ve yönetimi, Gençlik kolları başkanımız Murat Çavuş ve yönetimi bir araya gelerek coşkulu bir kalabalığın önünde Mehmet Semerci’nin yalan ve aslı astarı olmayan basın açıklamasına tokat gibi cevap vermişlerdir. Buna göre kamuoyuna önemle duyururuz ki, cılız, riyakâr seslere karşı gösteriyor ki, Cumhuriyet Halk Partisi eski yöneticileriyle, üyeleriyle dimdik bir kale gibi sağlam, CHP ve İYİ partiden oluşan Millet İttifakının ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Bekir Torun’un dimdik arkasındadır. 
Ve diyoruz ki; Mart’ın Sonu Bahardır, 1 Nisan Osmaneli İyi Olacaktır. 
Osmaneli Haber Gazetesinin Notu: “Böyle İttifak Olmaz, Halkın Dediği Olur” Başlıklı Haberimizde, CHP Amblemi sehven kullanılmıştır. Düzeltir Özür dileriz. 


Bu haber toplam 4045 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum