MEDETLİ KÖYÜNDE ÇİFTÇİLERİ DİNLEDİ

MEDETLİ KÖYÜNDE ÇİFTÇİLERİ DİNLEDİ

Osmaneli Medetli Köyünde Karpuz – Kavun Üreticilerini ziyaret edildi

A+A-

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, Çayır ve Mera Şube Müdürü Hasan Öz ve Bitkisel Üretim ve Bitki sağlığı Şube Müdürü Hatice Derya Aksu ve Osmaneli İlçe Müdürü Serkan Diker ile birlikte Osmaneli Medetli Köyünde Karpuz – Kavun Üreticilerini ziyaret etti.
Medetli Halinde üreticilerle buluşan İl Müdürü Yoldaş, üreticilerden hasat, yıllık ürün rekoltesi ve fiyatlar hakkında bilgi alırken, üreticilerin sorunlarını yerinde inceledi.
Geçici Tarım İşçilerinin kaldığı bölgeyi de ziyaret eden İl Müdürü Yoldaş, “Geçtiğimiz sene yapmış olduğumuz Hamitabat ve Çaltı Bölgesindeki Konteyner Kent projemizin bir örneğini de bu bölgede yapmak istiyoruz” dedi.

Karpuz ve Kavun Fiyatlarından memnuniyetini dile getiren Üreticiler İl Müdürü Yoldaş' a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Ziyaret sonrasında bölgede bulunan Üzüm bağlarını kontrol eden Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Yoldaş, Tarlada çalışan çiftçilerin yanına giderek kendileriyle beraber çapalama ve ot toplama işlemlerinde bulunmasının ardından, üreticilerle sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.

medetli-koyunde-ciftcileri-dinledi-2.jpg


Bu haber toplam 3816 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.