MAHALLE Mİ OLUYOR ?

MAHALLE Mİ OLUYOR ?

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, şehir merkezine olduğu kadar, Osmaneli’nin köylerine de büyük ilgi gösteriyor. Osmaneli’ye yakın köylerden...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, şehir merkezine olduğu kadar, Osmaneli’nin köylerine de büyük ilgi gösteriyor. Osmaneli’ye yakın köylerden biri olan Balçıkhisar köyünü ziyaret eden Başkan Şahin, “Balçıkhisar Köyümüz İnşallah 5. Mahallemiz olacak” dedi.

Osmaneli ilçemize en uç noktadan 4-5 km mesafede olan Balçıkhisar köyümüzde öğle arası muhtarımız ve köyümüzden hemşerilerimizle bir araya geldik. İlçemize çok yakın olan ve ilişkileri sürekli merkezimizle olan, Osmaneli Belediyesi ile uyumlu köyümüzde köylülerden gelen talep üzerine Osmaneli İlçemizin bir mahallesi olmaları yönünde çalışmaları başlattık.

Köyün temel sorunlarının ve alt yapısının çok daha hızlı çözüleceği mahalle olma düşüncesinin temelini oluşturuyor. Osmaneli de ne varsa Balçıkhisar Köyümüzde de o olacak hedefiyle yola çıkıyoruz. Allah hayırlı etsin. Özellikle Turizmde Günüören- Balçıkhisar-Belenalan Dereyörük güzergâhını yoğun kullanıyoruz. Balçıkhisar Köyümüzde gelecekte örnek alınacak bir mahalle konumuna eriştiğinde vatandaşımız mahallemizden şirketlere çalışmaya gidecek. Her açıdan mahalle olma düşüncesi köyümüze büyük değer katacak.

Değerli muhtarımızı ve köylülerimizi Balçıkhisar Köyünün geleceğini düşünerek böyle bir karar vermiş olmalarını ve bizleri davet etmelerini memnuniyetle karşılıyor, inşallah 5.mahallemizin hayırlı olmasını şimdiden diliyoruz. Köyümüzün cami sorununu da hayırseverlerimizle birlikte çözüyoruz” dedi. 

Bu haber toplam 2133 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum