'Mağduriyet yaşanmaması için elimizden geleni yaptık'

'Mağduriyet yaşanmaması için elimizden geleni yaptık'

Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı KABA;'Mağduriyet yaşanmaması için elimizden geleni yaptık'

A+A-

Karasu içme suyu hattında meydana gelen arıza nedeniyle Osmaneli, Bilecik başta olmak üzere Karasu Hattından su alan belediyelerde hafta sonu su kesintileri oldu.

Osmaneli Belediyesi Karasu Hattında yaşanan arıza sonrası vatandaşların tedbirli davranması konusunda anonslarla uyarılarda bulundu. Selimiye Köyü'nde su takviyesi ile sıkıntının azalması yönünde girişim yapılırken, bir yandan da yüksek kesimlere itfaiye araçlarıyla su takviyesi yapıldı.

hayati-kaba-1.jpg

Konu hakkında bilgilerine başvurduğumuz Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba; "Arıza Karasu hattından kaynaklanmakta. Tamiri kısa bir zaman içerisinde yapılacak. Fakat vatandaşlarımız mağdur duruma düşmemeleri için Selimi köyünden su pompalama çalışmalarımızı yaptık. Ayrıca itfaiye araçlarımızla da mahallelerimize su sevkiyatı yapıyoruz. Mağduriyet en kısa zamanda giderilecek. Bu arıza belediyemizin dışında, tamamen, Karasu hattından kaynaklanan bir problem. Osmanelimiz gibi Bilecik başta olmak üzere, bu hat üzerinden su alan tüm beldelerde bu sıkıntı yaşandı. Biz de belediye olarak halkımızın mağdur olmaması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" dedi.

Son olarak Başkan Yardımcısı Kaba, vatandaşların belediyemizi araması durumunda hemen itfaiye araçlarımız su sevkiyatının yapacağını belirtti. (Mehmet ERDAL)

Bu haber toplam 1936 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.