MADDELER OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

MADDELER OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Pandemi nedeniyle ertelenen Osmaneli Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı tüm meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı

A+A-

Pandemi nedeniyle ertelenen Osmaneli Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı tüm meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı. Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açılış konuşmasında Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve İl Genel Meclisi üyelerinin toplantıya katılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. “Osmaneli Belediyesi olarak hedeflediğimiz projeleri pandemi tedbirlerine rağmen hız kesmeden devam ettiriyoruz” dedi. Konuşmasına devamla, “Osmaneli Belediyesi her açıdan örnek alınan belediyedir. Varlıklarının toplamını Yüz Milyon Türk Lirasına çıkaran belediyemiz borçlanmadan öz kaynaklarını kullanarak yatırımlarını sürdürüyor. Pandemi döneminde de en fazla yatırım yapan belediyeyiz. Yaşam kalitemizi en yükseğe çekecek çalışmaları yaparken, Turizmde Türkiye'de önemli bir merkez haline geliyoruz. Tarımda yaptığımız yatırımlarla çiftçimizin yanında yer alıyoruz. Köylerimize her alanda destek oluyoruz. Sanayileşmede büyük yol aldık ve yeni yatırımlara destek olmaya devam ediyoruz. Osmaneli-Bursa-Bandırma YHT hattı ile ilçemiz lojistik merkezi oluyor dedi.
Başkan Münür Şahin açılış konuşması sonrası gündemdeki 3 maddenin görüşülmesine geçildi.
1.Kesin Hesabın görüşülmesi ve onaylanması maddesi tüm meclis üyelerinin evet oyu ile oybirliği ile kabul edildi.

2-İtfaiye teşkilatının bulunduğu alanın satın alınması için encümene ve başkana yetki verilmesi maddesi tüm meclis üyelerinin evet oylarıyla oybirliği ile kabul edildi.
3-"Terör Devleti İsrail'in Kudüs'te ve diğer illerde Filistinlilere ve müslümanlara yaptığı zulüm ve katliamın şiddetle kınanması ve İsrailin lanetlenmesi"tüm siyasi parti meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.
Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı kapanış konuşmasında birlik ve beraberlik içinde hareket eden tüm meclis üyelerine ve siyasi partilere teşekkür etti. “Osmaneli yükselen ve büyüyen değerdir. En büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz olacaktır” dedi.
maddeler-oy-birligiyle-kabul-edildi-1.jpg


Bu haber toplam 1451 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.