MADALYA AVCILARI

MADALYA AVCILARI

Karamürsel’de düzenlenen avcı bayramında yapılan atış yarışmalarında, Osmanelili avcılar madalyalara ambargo koydular.Kocaeli’ne bağlı Karamürsel...

A+A-

Karamürsel’de düzenlenen avcı bayramında yapılan atış yarışmalarında, Osmanelili avcılar madalyalara ambargo koydular.

osmaneli-merkez-avcilik-ve-aticilik-kulubu-uyeleri.jpg

Kocaeli’ne bağlı Karamürsel ilçesinde düzenlenen avcı bayramında atış yarışmaları da yapıldı. Atış yarışmalarına Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık kulübü üyeleri de katıldı. Yapılan yarışmalarda Hüseyin Koz hedef kategorisinde şampiyon, pet şişe kategorisinde ise 3. Oldu. Osmaneli Merkez Avcılık ve atıcılık kulübü üyesi Yavuz Daş ise Pet şişe kategorisinde şampiyon ve küçük hedef kategorisinde 2. Oldu. Yine kulüp üyesi Erdoğan Kara’da Şampiyonlar ligi kategorisinde 2. Olarak birçok kupayı ve madalyayı Osmaneli’ye getirdiler.

osmaneli-merkez-avcilik-ve-aticilik-kulubu-uyeleri3.jpg

Yarışmalarla ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Mustafa Öktem; “Arkadaşlarımı üstün başarılarında dolayı kutluyorum. Bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diliyorum. Organizasyonda kusursuz bir şekilde emek veren ve bizlere ilgi, alaka gösteren en başta Karamürsel Belediye Başkanı Sayın İsmail Yıldırım’a, Karamürsel Avcılar Kulübü Başkanı Sayın İlhami Gökkaya’ya, Karsad Başkanı Sayın Zeki Şirinoğlu’na Milli ve Efsane Güreşçimiz Sayın Ahmet Taşçı’ya, Yusuf Turna, Mesut Saydoğan’a ve tüm avcılara teşekkür ediyorum” dedi. 

osmaneli-merkez-avcilik-ve-aticilik-kulubu-uyeleri2.jpg
Yarışmalarda dereceye giren şampiyonlara kupa ve madalyalarını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Efsane Güreşçi Ahmet Taşçı verdiler. 

Bu haber toplam 5392 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum