“MAÇLAR NEDEN BİR GÜNE SIKIŞTIRILIYOR”

“MAÇLAR NEDEN BİR GÜNE SIKIŞTIRILIYOR”

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginde Osmaneli’nin takımlarının aynı günde 45 dakika ara ile maç yapmaları, Osmanelili futbol severleri kızdırdı. Bilecik...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginde Osmaneli’nin takımlarının aynı günde 45 dakika ara ile maç yapmaları, Osmanelili futbol severleri kızdırdı. 
Bilecik 1. Amatör Kümede yer alan 1308 Osmaneli Belediyespor ve Osmaneli Gençlerbirliği futbol takımlarının geçtiğimiz hafta Cumartesi günü peş peşe maç yapmaları, Osmanelili Futbol Severlerin günün yaklaşık 5 saatini İlçe Stadında geçirmelerine neden oldu. Buna isyan eden Futbol severler; “Bilecik ASKF ve Bilecik Futbol İl temsilcisinin Osmaneli takımlarının maçlarını 45 dakika ara ile oynatmaları hangi sebebe dayanıyor bilmiyoruz. İlçemizde futbola büyük bir ilgi var. Futbol severler hafta sonları maç seyretmek için sabırsızlanıyorlar. Maçların aynı gün ve 45 dakika ara ile oynatılması bizlerin bir gününün stadyumda geçirmemize neden oluyor. Osmaneli takımlarının maçlarının Cumartesi ve Pazar gününe alınmasını istiyoruz. Cumartesi günleri fabrikalara çalışmaya giden arkadaşlarımız maçları izleyemiyorlar. Oysa takımlarımızdan birisi Cumartesi günü, diğeri de Pazar günü oynasa bütün Futbol severler maçları izleme imkânına kavuşacaklardır. Pazar günü oynanan maçlarda stada daha çok seyirci gelmektedir. Maçları aynı güne vermenin mantığını anlayabilmiş değiliz. Bilecik ASKF ve Futbol İl Temsilcisi için maçların iki günde oynatılması zor olmasa gerek. Yetkililerden buna bir çare bulmalarını istiyoruz” dediler. 

 


Bu haber toplam 1411 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum