MAÇA MI? SAVAŞA MI?

MAÇA MI? SAVAŞA MI?

Bozüyük’te 8 Ekim Pazar günü oynanan Vitraspor-Feriköyspor karşılaşması öncesinde Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati büyük...

A+A-

Bozüyük’te 8 Ekim Pazar günü oynanan Vitraspor-Feriköyspor karşılaşması öncesinde Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati büyük bir faciayı önledi. 

Karşılaşmayı izlemek için İstanbul’dan Bozüyük’e gelen Feriköyspor taraftarlarının bulunduğu otobüslerde çok sayıda suç aleti ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri karşılaşmayı izlemek için gelen Feriköyspor taraftarlarını taşıyan otobüsleri ilçe girişi bölge trafik önünde durdurdu. Büyük bir titizlikle yapılan arama ve kontroller sırasında otobüslerde çok sayıda patlayıcı ve yanıcı madde ile birlikte kesici aletler ele geçirildi. Bunun üzerine otobüslerde bulunan toplam 33 kişi gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Bunların 25'i gözaltında tutulurken yaşları küçük olan 8'i serbest bırakıldı. 

Aramalar sırasında ele geçirilen suç aletlerini görenler hayrete düştü. Vatandaşlar 'Kendini taraftar olarak nitelendiren bu şahıslar maça değil sanki savaşa geliyorlarmış 'diyerek tepkilerini dile getirdiler. Duyarlı çalışmalarıyla büyük bir faciayı önleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 4277 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.