LİDER FARKINI FARK ETTİRİYOR

LİDER FARKINI FARK ETTİRİYOR

1308 Osmaneli Belediyespor 4 – Yeşilyurtspor 0

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginin 19. Haftasında Lider 1308 zorlanmadan kazanırken, takipçisi Bilecikspor ise Bayırköyspor’u zor da olsa 1-0 yenmeyi başardı.

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginin 19. Haftasında Lider 1308 Osmaneli Belediyespor kendi sahasında Pazar günü oynadığı ve ligin iyi futbol oynayan takımlarından biri olan Yeşilyurtspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek, pouanını 54’e çıkardı ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmayı başardı.

Çok büyük bir aksilik olmazsa 2017-2018 sezonunu Bilecik Şampiyonu olarak tamamlayacak olan 1308 Osmaneli Belediyespor, oynadığı futbol ve attığı gollerle Bilecik 1. Amatör Kümede farkını fark ettirmeye devam ediyor. Liderin 5 puan ardından ikinci sırada bulunan Bilecikspor ise, ligin zayıf takımlarından ve puan cetvelinde son sırada yer alan Bayırköyspor’u deplasmanda zor da olsa 1-0 yenmeyi başardı. Osmaneli ilçesinin futboldaki diğer temsilcisi olan Osmaneli Gençlerbirliği ise, kendi evinde ligin dişli takımlarından Bozüyük İçköyspor’a 2-1 mağlup olarak 22 puanda kaldı. 

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Ligi 19. Hafta Puan Cetveli

lider-farkini-fark-ettiriyor.jpg

Bu haber toplam 1478 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.