LİDER 1308 KENDİ EVİNDE GÖLPAZARINI AĞIRLAYACAK

LİDER 1308 KENDİ EVİNDE GÖLPAZARINI AĞIRLAYACAK

Bilecik 1. Amatör Küme 9 hafta maçlarında, Pazar günü oynanması gereken Bayırköyspor Osmaneli Gençlerbirliği maçı sınavlar nedeniyle Cumartesi günü...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme 9 hafta maçlarında, Pazar günü oynanması gereken Bayırköyspor Osmaneli Gençlerbirliği maçı sınavlar nedeniyle Cumartesi günü saat 14.00’e alınırken, Bilecikspor Bozüyük İdman Yurdu maçı ise hafta içine alındı.

Bilecik 1. Amatör Küme 9. Haftasında gol yemeden liderliğini sürdüren 1308 Osmaneli Belediyespor Pazar günü kendi evinde Gölpazarı Belediyespor’u ağırlayacak. İlçenin bir diğer takımı olan Gençlerbirliği ise, Cumartesi günü (Bugün) saat 14.00’de Osmaneli ilçe stadında Bayırköyspor ile karşı karşıya gelecek.  Osmaneli Gençlerbirliği’nin son üç haftadır almış olduğu başarısız sonuçlara bu hafta dur demesi bekleniyor. 

Bilecik 1. Amatör küme de 9. Haftanın diğer maçlarında, Akpınarspor – Vezirhanspor, Söğütspor – Pazaryerispor ve 1299 Bilecik Kulübü – Bozüyük Güneşspor karşı karşıya gelirken, Bozüyük Yeşilyurtspor bu haftayı BAY geçirecek. 

Bu haber toplam 1835 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.