LEFKE CUP U15 BAŞLADI TURNUVA VAR SEYİRCİ YOK

LEFKE CUP U15 BAŞLADI TURNUVA VAR SEYİRCİ YOK

 Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu Spor, Beykoz, Kâğıthane, Güngören, Esenyurt, Gaziosmanpaşa,1308 Osmaneli Belediye Spor 10.Ağustos.2017 perşembe...

A+A-

 Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu Spor, Beykoz, Kâğıthane, Güngören, Esenyurt, Gaziosmanpaşa,1308 Osmaneli Belediye Spor 10.Ağustos.2017 perşembe günü başladı. Turnuvaya katılacak olan takımlar, 09 Ağustos Çarşamba günü ilçeye geldiler. İlçeye gelen takımları ziyaret eden Osmaneli Belediye başkanı Münür Şahin, takımlara hoş geldiniz diyerek başarılar diledi.

img_6694.jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ilçemizde böyle güzide takımları ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Gerek biz büyükler, gerekse de çocuklarımız televizyonlardan izlediğimiz ve taraftarı olduğumuz takımları, alt yapıları da olsa Osmaneli’de izleme fırsatı bulacaklardır. Böyle güzide takımları Osmaneli’de ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. LEFKE CUP U15 turnuvası umarım uzun yıllar devam edecek ve ileri yıllarda ulusal hale gelecektir. Turnuvaya katılan takımlarımızın konaklamasından yemeğine kadar her türlü ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyoruz. Bu Turnuvadan da alnımızın akıyla çıkacağız. Havaların sıcak olmasına rağmen, gençlerimiz çok güzel maçlar çıkartıyorlar. Hepsine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bu yıl bu turnuvada seyrettiğimiz bazı gençlerin içerisinden yıllar sonra büyük futbolcular çıkacaktır. Onları şimdiden seyretme imkânına kavuştuğumuz için kendimizi mutlu sanmalıyız” dedi. Turnuvanın ilk günkü sabah maçlarında Çim sahada Saat 09.30’da Boluspor-Gaziosmanpaşa Saat 11.00’da Beykoz-Güngörenspor Karması ile oynarken, Sentetik sahada Saat 09.30’da Fenerbahçe-Kâğıthane, Saat 11.00’da Galatasaray-Beşiktaş Karması ile oynadı. Oynanan maçların sonuçları Boluspor 0 Gaziosmanpaşa 0, Beykoz 1 Güngören Karması 1, Fenerbahçe 6 Kâğıthane 0, Galatasaray 6 Beşiktaş Karması 1olarak bitti.

img_6715-001.jpg

img_6701.jpgimg_6690.jpg

img_6710.jpg

Bu haber toplam 2783 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.