KÜTÜPHANENİ DONAT, ADINI YAŞAT

KÜTÜPHANENİ DONAT, ADINI YAŞAT

"Kütüphaneni Donat, Adını Yaşat" Projesi kapsamında İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı başkanlığında Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde toplantı...

A+A-

"Kütüphaneni Donat, Adını Yaşat" Projesi kapsamında İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı başkanlığında Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde toplantı yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Kurum Amirleri, Okul İdarecileri ve ilçede faaliyet gösteren sanayici ve iş adamları katıldı. "Kütüphaneni Donat, Adını Yaşat" Projesi ile okullarda ki var olan kütüphaneleri hayırsever vatandaşların desteği ile Z-Kütüphane düzeyinde donatım ve kitap ihtiyaçlarını temin edilerek zenginleştirmek ve öğrencilerin okullarda bilgiye ulaşmalarını kolaylaştırmak amaçlanıyor.

Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunum ile başladı. Yapılması planlanan kütüphane örnekleriyle ilgili hazırlanan video izlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, "Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla kurulacak her kütüphane için, hayırsever vatandaşımız ismi verilerek isimlerin yaşatılmasını sağlayacağız. " diye konuştu.

Toplantıda konuşma yapan Osmaneli İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın çok önemli olduğunu, okullarımızda mevcut kütüphanelerin donatım ve kitap olarak eksiklerinin bulunduğunu, siz değerli iş adamlarımızın desteği ile kütüphanelerimiz bu ihtiyaçlarının karşılanabilmesi hususunda desteklerini beklediklerini ifade etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise "Kütüphaneni Donat, Adını Yaşat" Projesi için hazır olduklarını, iletişime ve öğrenmeye açık, bilgiyi önemseyen, sorumluluk sahibini, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesi ilçemizin gelişmesine katkıda bulunacağını ifade etti.

Bu haber toplam 1528 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.