KUTLU DOĞUM HAFTASI 7 NİSAN CUMA GÜNÜ KUTLANACAK

KUTLU DOĞUM HAFTASI 7 NİSAN CUMA GÜNÜ KUTLANACAK

Ülkemizde her yıl 14-20 Nisan tarihlerinde düzenlenen Peygamber Efendimizin doğum gününü kutlama etkinlikleri olan Kutlu Doğum haftası, Osmaneli Belediye...

A+A-

Ülkemizde her yıl 14-20 Nisan tarihlerinde düzenlenen Peygamber Efendimizin doğum gününü kutlama etkinlikleri olan Kutlu Doğum haftası, Osmaneli Belediye Başkanlığınca bu yıl 07 Nisan 2017 Cuma günü yapılacak olan programla kutlanacaktır.

Osmaneli Belediyesi tarafından 7 Nisan Cuma günü Şehitler Parkı Sakarya Salonunda saat 16.30’da başlayacak programa Türkiye Ezan Okuma birincisi Hafız Dursun Şahin ve Türkiye Kur-an Okuma birincisi Hafız Habip Deveci katılacaklardır. Okunacak kur-anı kerimden sonra semazen gösterileri ve Tasavvuf musikisi icra edilecektir. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Program ile ilgili olarak, “Peygamber Efendimizin doğum günü münasebetiyle her yıl Kutlu Doğum Haftası olarak düzenlenen programı bu yıl 7 Nisan’da gerçekleştireceğiz. Âlemlere rahmet olarak gönderilen, önderimiz, rehberimiz Peygamber efendimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümünde bizler onun için ne yapsak azdır. Yüce Allah tüm Müslümanları onun doğumunun kutlandığı böyle güzel bir günde bizleri şefaatine nail eylesin. Tüm hemşerilerimizi Cuma günkü programa davet ediyoruz” dedi. 

kutlu-dogum-haftasi-osmaneli.jpg

Bu haber toplam 2778 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.