KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNE 100 DÜKKÂN DAHA YAPILACAK

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNE 100 DÜKKÂN DAHA YAPILACAK

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, esnafların görüş ve önerilerini aldı. Küçük Sanayi...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, esnafların görüş ve önerilerini aldı. Küçük Sanayi Sitesine 100 dükkân daha yapacaklarını söyleyen Başkan Şahin;  “Osmaneli esnaf ve sanatkârları ustalıklarını, maharetlerini küçük sanayi sitemizde ilçemiz sanayisine hizmet ederek sürdürüyorlar. Gün geçtikçe dükkân sayısının arttığı küçük sanayide yeni planlamalarımzda devam ediyor. Osmaneli belediyesi olarak 2014 Mart’ından bu yana küçük sanayi sitemize doğalgazı getirdik, yollarını parke taş olarak yaptık, yeni dükkânlar ilave edilmesine destek olduk.

100-dukkan-daha-yapacagiz-2.jpg

Küçük Sanayi Sitemizin yanında 37.000 m2 yer aldık ve inşallah ikinci dönemimizde bu alana ilave dükkânlar yaparak küçük sanayimizi 3 kat daha büyüteceğiz. Hasan Abdal Deresini ıslah ederek zeytin bahçelerinin olduğu bölgede sel önleme göletini yapacağız. Bu gölet sonrası küçük sanayi sitemize en az 100 dükkân ilavesi yapacağız ve bu dükkânları küçük sanayicimize vereceğiz. Küçük Sanayi Sitemiz Osmaneli sanayisi için büyük değer olmaya devam edecek. Bugünkü ziyaretimizde bizlere ilgisini esirgemeyen ve önerilerini bizimle paylaşan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Allah bol kazançlar versin” dedi. 

100-dukkan-daha-yapacagiz-3.jpg

Bu haber toplam 1602 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum