KÜÇÜK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

KÜÇÜK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Osmaneli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün önderliğinde, Osmaneli’de bulunan bütün okul öğrencileri “TERTEMİZ OSMANELİ” etkinliği düzenlendi. Osmaneli...

A+A-

Osmaneli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün önderliğinde, Osmaneli’de bulunan bütün okul öğrencileri “TERTEMİZ OSMANELİ” etkinliği düzenlendi. 
Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Osmaneli ilçesinde eğitim öğretim veren okulların öğrencileri ile Osmaneli ilçesini temizlediler. 3 Mayıs Perşembe günü Öğretmenleri ile birlikte Osmaneli Cadde ve sokaklarına çıkan öğrenciler, cadde ve sokaklardaki kağı, plastik gibi atıkları poşetlere toplayarak, çöp konteynırlarına attılar. Etkinlik ile ilgili olarak Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, “Günümüzün en büyük tehlikelerinden biri olan çevre temizliği konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmek, öğrnecilerimize çevre temizliğinin önemini anltmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Öğencilerimiz bütün Osmaneli’nde katı atıkları toplayarak, cadde ve sokakları tertemiz hale getirdiler. Öğrencilerimiz aynı zamanda büyüklerine de örnek olacak bir davranışa imza attılar. Bizler “TERTEMİZ OSMANELİ” sloganıyla bir yola çıktık, inşallah bu slogana herkes uyar, herkes uygular ve tertemiz bir Osmaneli’nde hep birlikte yaşarız” dedi. 

tertemiz-osmaneli-kampanyasi-2.jpg

 

Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.