KÜÇÜK MUCİTLER İŞ BAŞINDA

KÜÇÜK MUCİTLER İŞ BAŞINDA

 Bilecik Anaokulu 6 yaş öğrencilerinin Bilim Şenliğinde hazırlayıp sunduğu deneyler, veliler tarafından büyük ilgi gördü ve renkli görüntülere...

A+A-

 Bilecik Anaokulu 6 yaş öğrencilerinin Bilim Şenliğinde hazırlayıp sunduğu deneyler, veliler tarafından büyük ilgi gördü ve renkli görüntülere sahne oldu. Bilecik Anaokulu’nda gerçekleştirilen şenliğe, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Sarıfakıoğulları, çok sayıda veli ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Müge Üstünbaş, öğrenmeye istekli yeniliklere açık, araştıran bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini, bunun için de etkinliklerini yaparak, yaşayarak öğrenme metoduna göre planladıklarını ifade etti. Öğrencilerin hazırlayıp sunduğu deneyler, veliler tarafından büyük ilgi gördü. Öğrenciler ve velilerle birlikte yapılan ikindi kahvaltısından sonra Okul Müdürü Müge Üstünbaş’ın öğrenci ve öğretmenleri tebrik etmesiyle şenlik sona erdi.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Sarıfakıoğulları, şenlikle ilgili olarak,  öğrencilerin bu yaşlarda bilimle, bilimsel gelişmelerle ilgilenir hale getirildiğinde gelecekte, bilim ve teknolojide çok daha ileri gidileceğini belirtti. Düzenledikleri Bilim Şenliği’nden dolayı okul müdürü, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.


Bu haber toplam 1800 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.